![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | boyle olursa aninada alirim bitane ama beyaz renkli olani gri beni bozar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet ole yapmışlar ama çalıntı yapmışlar sevilla nın formasının aynen kopyalamışlar ezikler ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tamam iyi güzelde ben umbroyu sevmiyorum ama onada tamam ama şu pumanın yaptığı klasik formaya sahip çıkalım bizimde Real M.United Barca Mşlan Liverpool gibi bize has biz formamız olsun tv'den kim görürse görsün bu Beşiktaş desin ama boşa nefes tüketiyoruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu gün bjk tv izledim kartal yuvasında bı görevli konsuyodu adını tam hatırlamıyoru adam sey diyodu mümkün oldlgunca forum sitelerine girip oralardan bilgi topluyoruz dedı taraftar nasıl forma istiyo dıe we forzakartal forum sıtesındede bı anket düzenlenmiş formalar hakkında baya bi kişi girmiş onu fn söyledı umbronun şu ana kadar cıkarttım en ii formaalr bu sene olucak fln dıyodu merakla beklıyorus
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer bu formaysa cok güzelmis hosuma gitti 3 tane alırım ben bundan bee | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |