![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biraz gerçekci olmak gerekirse ... Kondisyon açısından şu an o kadar iyi olduğumuzu söyleyemeyiz..Ha daha erken belki ama bu göze çarpıyor... Defansta ise zapo çok isabetli bir transfer olmuş ancak seric ve sivok'u daha çözemedim... Uğur İnceman ise bu takımda iyi işler yapacak gibi görünüyor... ama takımında 6 yabancı ile oynatılacağını düşünecek olursak eğer seriç sivok holosko ve bobo grubundan 2 si yedek oturtulacak görünüyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sene öyle ya da böyle sinan engin olsun olmasın demirören olsun olmasın isterse fenerbahçe ve galatasaray rondaldinho yu alsın ŞAMPİYON biziz DELGADO BOBO HOLOSKO bu 3 ü herkese yeter!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maçı izlemedim ancak duyduğum yorumlar olumlu, bence sol kanat ii bir 2li, en baştan beri çift önliberoyu savunmaktaydım defans 2lisi de ii işler yapmış sanırım, ancak sağ kanatta bence hala eksik var, holosko her maçta oynamaz savunmacı bi açık lazım bize belki topuz burayı doldurabilir, son olarak bobo'nun attığı golü görebildim şimdilik sadece gözümde eski bobo canlandı, bi baktım bordon yerlerde sürünüyor kaleciyi de müthiş bi çalımla ters köşe yaptı ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ------------
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beyler 90 dk. izledim.Takım cok cok iyiydi. Zapotocny tam isabet olmus. Attıgı gole bakarak soylemiyorum. Butun kademelere girdi, top kesti,hava topu aldı. Topuda oyuna cok iyi soktu. Nazar degmesin. Birde inceman cok iyiydi. Orta sahada boyle cift on libero oynarsak bizi cok cok zor yenerler. Holosko takımın goz bebegi. Bobonunda klası tartısılmaz. Cisse ve telloda takımın degislmezi oldugunu gosterdiler. Sivok ve kurtulusta gorevini yaptı denebilir. Bir tek soru isareti delgadoydu bence. Birtek arapası haricinde cok pasifti. Ve ayagına gelen topların cogunu rakibe hediye etti. Bu sene takım ona emanet. Bu tur saglam takımlara karsı daha cok sorumluluk almalı. Genel olarak takım oturmus gozuktu. Bunları taraflı gozle yazmadım. Objektif bakan biride bugun sahadaki guzellikleri cok rahat gorurdu Besiktasımız adına. Moralim yerine geldi bu mactan sonra. İcinizi rahat tutun. İyi yolda takımımız!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 6 yabancıya indirdiğimizde nasıl olacak acaba zapo sivok cisse delgado tello holosko 6 yabancı etti zaten ya sivok yedeğe gökhan oynayacak ya da bobo yedeğe nobre oynayacak bobonun yedeğe alınması hiç içimden gelmiyor ama bu ikisinden biri olmak zorunda
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |