![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha fatih tekke gelirse nobre gider cisse giderse cardozo gelir cisse kalırsa mehmet topuz gelir bunun başka açıklayıcı yanı yhok çünkü nobre türk statüsünde nobre nin yerini tekke yle doldurmaya calısabilir buda benim fikrim | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 31 Yaşında son sahibi olacağın bir adama 5 milyon euro akıl işi değil , gerçi mantığın bittiği yerde bizim yönetimin icraatı başlar..!
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede kolpa haber
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo fatih...türkiyenin en iyi forveti olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | alınması gereksiz bence!nobre bobo hatta holosko ve genç batuhan bize forvette yeter zaten tek forvet oynucaz.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi olur ama biraz fazla para veriyoz gibi geldi bana
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |