![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Delgadoya bende biliyorum 12-13 milyon euro verilmeyeceğini, gazetelerde yazanı söyledim sadece...Ayrıca Riquelme çok farklı bir oyuncu, o adam koşuyor, mücadele ediyor, Delgadoylan kıyaslamak bile büyük hatadır.O adam Türkiyenin altını üstünü getirir, ister arkasında tek ön libero olsun, ister çift, farketmez... | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
geçende seni bir yazından dolayı tebrik etmiştim... Etkili bir yazım dilin var... ilk defa bir yazımında bu denli karmaşık yorumuna rastladım. anladığım yorumun içeriğine gelince, bu tür oyuncular tek forvet oynamalı dediğin gibi ama bizde, tek forvetli düzende oynayacak bir oyuncu yok bobo da tam olarak bu pozisyon için yeterli değil, bence delgoda tarz oyunculardan Türkiye'de vazgeçmeli yerine ofansif özelliği daha az ama aynı zamanda defansif olan oyuncular gerekli orta sahada. mesela apiah gibi bir orta saha alınabilir. ben alex gelsin demedim... ayrıca bir çözüm yolu gösterdim ana başlıkta.... bence 4-4-1-1 düzeninde holosko ve delgoda ile oynamak dünyanın hiç bir ülkesinde göremiyeceğin bir dünzendir.. mesala barcelonada tek fovetli ama orta sahası devamlı top çeviren özelliğe sahip, hep hareketliler, emre belezoğlu tarzında ineasta ve xai, deco var bizde böyle oyuncular yok... o ayarda olması gerektiğini söylemiyorum o tarz oyuncular yok... bu oyuncular istediği gibi topu çevirebiliyorlar. Tello, serdar özkan, bu oyuncu tarzına uymuyor... O yüzden top bizde kalmaz küçük bir takımla bile oynarken eşit yüzlere sahip bir maç oynarsın, aynı zamanda top rakipte iken .ok yorulursun. mesela barcelona'da 1 forvet 2 tane yarım santrofor var messi defansif anlamda bu üç oyuncu pek katkı sağlamıyor ama 60 dakika top sahada kaldıysa 40 dakikası barcelonada kalıyor ve oyuncular defansif anlamda kendilerini yormuyorlar. enerjilerini hucum hattıytayken kullanıyorlar. Barcelona bunu uygulayan dünyada tek görebildiğim takım. kısmen werder bremen ve sevilla yapıyor ama çok iyi uygulayamıyorlar genelde bu takımlar hızlı ileriye çıkp çabuk top kaybediyorlar. barcelona yeri geldiğinde hızlı hareket ediyor. Konu alperenkartal tarafından (24-05-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62616-fahriyi-ver-incemani-al-delgadoyu-sat/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 24-05-2008 09:23 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |