![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Yonetimin kafasi biraz calisiyorsa Topuz ve Tekkeyi alir. Eger bu iki adami alirlarsa, paralari 1 hafta icinde cikar. Kombine almam diyen 2 tane alir. En azindan ben kendi adima kesin alirim..1600 olan kombine sayisi 15000 olur...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya topuzu beğenmeyip küçük takım topçusu diyenler adamı gerçekten izlememiş o direkleri patlatan şutları o enerjisi mücadelesi hızı bile yeter oynaması için onun kadar teknik değil tabi ama c.ronaldo gibi sert şutlar atıo ayrıca onun kadar güçlü ve hızlı çok yararlı olur topu alıp kaleye kadar inio adam tamda bizim takımda eksik olan şey herkes yana pas yapıo kaleye direk inen adam bitek delgado var topuz bu takıma lazım gelirse şampiyonluğun en büyük adayı oluruz şimdi hala 3. sıradayız bana göre
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imza atmadan inanmam
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | inanmak istiyorum ama yalandır die tahmin ediyorum.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ne kadrada kendilerinden emin yazmışlar haberi ya. ''Kara kartal, Fatih tekkenin transferinden sonra Kayserspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topuzunda işini bitirdi '' ben buna sadece bi tarafımla gülerim :d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | basın onune cıksın ımza atsın o zman ınanırım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |