![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | borsaya bildirilmeden bende inanmam ama umarım doğrudur
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalannnn adam gecen lig tv reportaj verdi kayseride mutluyum kayseri beni topuz yapti onlara ihanet etmem falan diyordu
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
iste yazdiklarinin hepsi sence oldugu icin zaten anlayabildim yoksa bu soylediklerine inanmak mumkun degil tartismasiz ulkedeki en iyi turk topcusu abartila abartila bitirilemeyen ardayida fenerin aldigi emreyide bizdeki diger turkleride katlar orta sahada hic bosa yirtmayin biyerinizi alabiliyorsak alinmali tam ihtiyacimiz olan adam bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kayseri uefa kupasindan elenirse alabiliriz elenmezse hayatta satmazlar emin olabilirsiniz kayseri ilk turda elenirse olabilir ancak bu transfer
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
elensin o zaman
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Yonetimin kafasi biraz calisiyorsa Topuz ve Tekkeyi alir. Eger bu iki adami alirlarsa, paralari 1 hafta icinde cikar. Kombine almam diyen 2 tane alir. En azindan ben kendi adima kesin alirim..1600 olan kombine sayisi 15000 olur...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |