![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bazı forum sitelerinde (o zaman besiktasforumla tanışmamıştım) i.kaş oynadığı maçlarda yerden yere vurulan baki bile ondan iyi denilen bi adamdı şimdi aynı forum sitelerinde aynı adamlar nasıl elimizden kaçırdık yuh bize nası yönetim demeye başladılar.yani demek istediğim oyuncuları eleştirirken sadece kötü yönlerini abartarak değil iyi yönlerini öne çıkarıp desteklemek gerek.diğer takım taraftarları en tırt oyuncusunu yere göğe sığdıramıyor biz genç yeteneklerimizi yern dibine sokup takımdan gidince vah tüh diyoruz yazıkkk!!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | başarının dewamını dilioruz. . ![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | helal olsun ibrahimimize gururumuzsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | başarılarının devamı dilerim
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi fikirlerini yorumlarını çok sevdiğim sevgili vedat okyara şunu sormak istiyorum.tv8 deki proğramda ibrahim kaş sakar bir futbolcu bu adam 20 yıl daha futbol oynasa hiç değişmez aynı kalır demişti.demkki biraz bekleyip sabır göstermek gerekmiş.o yüzden bu sitedeki tüm arkadaşlara sölüyorum.hiç bir zaman medyanın gazına gelipte futbolcularımızı acımasızca eleştirmeyelim.çünkü onlar bjk nin evlatları | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |