![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Jorge Campos. Nasıl hatırlamazsınız bu ismi ya. O zamanlar Hernandes ve Blanco da vardı o takımda.
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... | |||
| | |
| | #2 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevillanınki güzelmi$ ![]() pembe pembe![]() ![]() ![]() bence eziklerin formasınıda koymalılar.... chelsea ninkinden daha iğrenç ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Berbat bunlar ![]() ama chelseanınki karışmış sanırım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #4 | ||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence chealsenın forması guzel wede lıverpool bu senekı formasıda o eskısı gibi dün hazırlık maçı vardı orda gördüm
__________________ Anti-Demirören | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ya buna kim karar veriyo artık yapacak haber bulamadılar saçma sapan en kötü formalar vs.. Kime göre neye göre derler adama evela.Bu zamana kadar 12 tane falan Manchester United forması getirttim aldım eskiden beri çok sevdiğim bir takımdır ve ordaki Manchester United forması gördüğüm en güzel Manchester formaları arasında ilk 3 tedir. Adam kendi kafasına göre bunlar çirkin bunlar güzel diye haber yapıyo artık gazetecilik sürünüyor ya. Yakında gazetede hangi futboclu dierinden uzun diye haberler yapılırsa şaşırmamak lazım | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nerede eziklerin forması ))
__________________ Ne Mutlu BESIKTAS liyim Diyene... | ||
| | |
| | #10 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Rengarek Formalar neresi kotu ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |