![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | birde muhtemel 11 kuruyum, --------rüştü-------- --s.kurtuluş--zapo--seriç--tello-- -------uğur-----------cisse--------- -----holosko---delgado----aydın------ --------------bobo------------- NOT:zapo ve seriçin bazı sakatlıkları var durumları nası oynayabileceklarmi inş oynarlar onlarda bir sorun olursa tuna ve emre özkan oynar g.zan daha hazır değil. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rahat geceriz bi sorun olmaz kaza kurşunu filan gibi bir ihtimal bile düşünmüyorum banko yeneriz
__________________ . | ||
| | |
| | #4 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | büyük takımlar küçük takımlara fark atmalı kendi ayarındakileri yenmeli çok güçlü takımlara karşı ise yenmeye çalışmalı diye düşünüyorum fark atsınlar ve büyük takım olduklarını göstersinler işte farkında deiliz ama önemli bi ölçü aslında
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle farklı yenmemiz lazım kii liverpoolun acısını çıkaralım bu fırsat bi daha gelmez
__________________ BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu maci canli izleye bilecez mi arkadaslar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |