![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sen ibrahimlerin eline su dökebilirmisin bunu söyle bakiyim öyle konuşmakla olmaz lafla peynir gemisi yürümez... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence o anlamda değil de, Beşiktaş ın büyüklüğünden dolayı bu eksiklerin takımı etkilmemesi gerektiğini vurgulamış.Ama bizim "dürüst" basınımız, hem futbolcuların hemde taraftarla futbolcuların arasına nifak sokma gayreti içinde .Oyuna gelmeyelim..Gökhan ın , Dardanel de oynarken gelip kapalıda maç seyrettiğini ben biliyorum..Ama ,sizin dediğinizi kastetmişse ki ben sanmıyorum,ayıp etmiş..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede etkilemez.Sol taraftan adam gibi atak yapıyoruz.Birden geriye dönmüyor takım.hep hucumu düşünüyor kanat oyuncularımız.Stoperde de daha az hata yapıyor yeni furbolcularımız.Bence takıma dönmeleri takımımızı bozar.2 side başka takıma kiralansın.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ben katılıyorum zan a walla.Toraman büyük maçlarda yaptığı stratejik hatalarla her zaman gündemde.Başka türlü sağlıklı hallerine bakılırsa gökhan zan çok daha kaliteli toramandan.Toramanda beşiktaşın şımarık çocuğu olmaya başlamışltı biraz.Zapotocny ve zan yada zapotocny ve sivok geöen seneki 2 liden en az 10 misli daha fazla yararlı olacaklardır.Toraman olsaydı içinde beşiktaşlılık olan birfutbolcumuzun olduğuna çok sevinirdim.Ve kendisinide çok seviyorum.Ancak taktiksel açıdan "ah keşke toraman olsaydı" diyeceğimiz bir maç olmayacak bak görürsünüz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | toramansız olmaz!!!!!!! olamaz!!!!!!!!!!!!
__________________ ![]() PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR!!!! GELİRİM BEŞİKTAŞIMLA FİZANA KADAR!!! AYRILMAK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİTTİ YAZANA KADAR!!! (MATİASIM, BOBOM SİZİ ÇOOOOOO...K SEVİYORUM BİTANELERİM) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki kimler geldi yeri dolmaz denildi ama bu işler yine bi şekilde yürüyor kimse yerim dolmaz diye trip yapmasın elbet birileri o görevi yerine getirir yada bulunur burda baki olan beşiktaş tır
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum dostum...Piyasa değeri 100 mlyn euro olan bir takımda eksiklik hissedilmez..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takım ruhu budur işte Afferin G.ZAN sana da böyle açıklamalar yaışırdı.. Şaşırmadım. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |