![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizim yonetim kesin bi kontrat teklif edicek. Eger batuhanda yetistigi ve onu profesyonel yapan klubune hizmet etmeden gitmeyi isterse zaten yolu acık olsun. Daha yası 17. Daha simdiden sozlesmede sorun cıkartıcagını sanmıyorum!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | insallah BATUHAN gitmez :S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geçen sene önerildi. Batuhan reddetti. Bu yüzden de bir süre B takımına gönderildi. Sonuçta elde tutmak zor olacak gibi görünüyor, ama yönetim bu oyuncuyuda kaybetmemeli.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yakında sözleşme yenilerler merak etmeyin.bu çocuk elden kaçırılmaz.böylesi zor bulunur.batuhan ın fiziği çok güçlü kafa toplarındada çok çok iyi sadece oynaması lazım oynayarak tecrübe kazanacaktır.ben onu carew e benzetiyorum.carewin türk versiyonu ama ondan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | batuhan konusunda benim pek umudum yok ben adem i tercih ederdim yerine ama batu kaldı bence işe yaramaz izlediğim maçlarda öle izlenim aldım
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bence yonetim elinden kacirmaz Batuhan biraz fazla para istiyor sanirsam..gecen sene sozlesmenin uzatimamasinin sebebide birazda bu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |