![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Aferin cocuklara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Seric zaten gereksiz alindi. En iyisi Tello orda oynasin çünku ozaman Aydin Tello'nun önunde oynar. Yani bence öyle daha iyi olur.
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Turklerdende Rustu,Kurtulus Ve İncemanın yeri garanti. Etti 9. Geriye kalan 2 forma icinde Zan,Serdar Ozkan,Aydın ve Tandogan savasıcak. Tabi gole ihtiyacımız olan bolumlerde nobrede takıma katılır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | zan takima girerse otomatikmen baska bir yabanciya yani ya orta saha yada forvetten bir yabanciya daha yer acilmis oluyor ben defans gobeginin bozulmamasindan yanayim sahsen zapo sivok simdilik kimse begenmiyor ama bu sivok bu ligin en kral stoperi olacak bence ozellikle geriden oyun kurma konusunda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş, Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçında, Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor'u farklı yendi: 4-0. Kara Kartal'ın gollerini Sivok, Bobo, Delgado ve Tuna kaydetti. 3.8.2008 Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını sürdüren Beşiktaş, 3. ve son hazırlık maçında Kocaelispor’u 4-0 yendi. Siyah-beyazlılar maçta Rüştü (Dk. 73 Erdem), Ali, Sivok (Dk. 68 Emre), Zapotocny (Dk. 46 Tuna), Tello (Dk. 46 Seric), Serdar Özkan (Dk. 68 Batuhan), Serdar Kurtuluş, Uğur (Dk. 46 Mehmet), Aydın (Dk. 68 Sezer), Delgado (Dk. 46 Necip), Bobo (Dk. 46 Can) kadrosuyla mücadele etti. Kocaelispor ise Serdar Kulbilge (Dk. 46 Arslan), Serkan (Dk. 46 Semavi), Tutoric, Ufuk, Andjelkovic, Musa, Nzekou (Dk. 56 Özgür), Hamza (Dk. 77 Berkay), Serdar Topraktepe (Dk. 46 Adem), Taner (Dk. 82 Muhammet), Jestrovic (Dk. 46 Ahmet) ile yer aldı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Kocaelispor yarı sahasına sık sık atak geliştiren Beşiktaş, 8. dakikada kazandığı köşe vuruşundan ilk golü buldu. Delgado’nun ortasına ön direkteki Sivok, iyi yükselerek topu kafayla filelere gönderdi. Siyah-beyazlıların diğer gollerini 17. dakikada Bobo, 45. dakikada Delgado ve 84. dakikada Tuna attı. Avusturya’daki hazırlıklarını 5 Ağustos’a kadar sürdürmesi planlanan Beşiktaş 5 Ağustos Salı günü karayoluyla Viyana’ya geçerek oradan da Türkiye’ye dönecek.
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vallaha ben butun yeni transferleri beyendim ama bi utrlu seric'in performansini iyice izleyemedim , insallah i olur , besiktas adina | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Acikcasi Sivok nasil oynadi merak ediyorum bizim onu gibi oyunu iyi kurabilen stoperlere ihtiyacimiz var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya hazırlık kampının son maçında Kocaelispor'u 4 golle geçerek müthiş bir final yaptı. Siyah-beyazlı takım ortaya koyduğu futbolla UEFA Kupası ve Süper Lig'e hazır bir görüntü verdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam son hazırlık maçına bütün hazırlık karşılaşmalarında geri dörtlünün sağında görev verdiği Serdar Kurtuluş'u ön liberoya alarak başladı. Genç futbolcu sergilediği mükemmel performansla bu bölgeye daha çok yakıştığı hissini verdi. Sahanın bir diğer yıldızı kaptan Delgado'ydu. Arjantinli kaptan 7'de Sivok'a, 17'de de Bobo'ya iki süper asist yaptı. Sivok'un kafa, Bobo'nun plase golü iki futbolcuya moral olması açısından çok önemliydi.
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 41 kere masallah , tu tu tu tu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |