![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sivokta cok saglam topcu. Defansımız bu yıl saglam ellerde!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | O anlamda demedim, transferler ilk yapıldığında en çok Sivok'a güvendiğimi söylemiştim zaten...Demek istediğim sakatlıktı, Sivok uzun süreli sakatlıklar yaşadı, bu yüzden Milan'a transferi gerçekleşmedi...Yani bu tür sakatlıklar yaşayabilen bir oyuncu, umarım yaşamaz bizdede, o anlamda Sivok'a fazla güvenmiyorum demek istedim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() YARIDA BIRAKTI HEMEN her kamp döneminde sakatlık problemi ile boğuşan Beşiktaş, bu kez de Zapotocny'nin sakatlığı ile sarsıldı. Performansıyla alkış alan Çek oyuncu, dünkü idmanda idmanı yarıda bıraktı. YETİŞEMEYEBİLİR MAÇ ve antrenmanlardaki sağlam duruşu ile dikkat çeken Zapotocny'nin sağ ayak bileği burkuldu. İstanbul'da MR'ı çekilecek olan Çek oyuncunun UEFA'daki ilk maça yetişemeyebileceği belirtildi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunudami cekecektik. Yine basladi sakatliklar.. Insallah yetisir.
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ırım ertuğrul hoca yine bir kondisyoner getirmedi takıma. bu senede kas sakatlıklarını sıkça duyabiliriz.zapo nun sakatlığı ayrı tabii. bu talihsizlik. keşke bizde diğer takımlar gibi profösyonel kondisyonerlerle çalışsak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hep ztn sakatlar yüzünden bu takım şampiyon olamıo inş yetişir o adama takımın ihtiyacı far
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |