![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | na hasan doğanı ya o adam kimki ne yaptı sadece bir kaç aya federasyon başkanlığı ya gidin işinize beeee bu kadarda rezillik olmaz sinirlerim yine zıpladı...... o ismi varya bu stada koyarlarsa ne mantık ne alaka hay senin yönetim ben a.q | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hakki yetenler,suleyman sebalar ,seref beyler dururken olmaz ayrica ulu onderimizden sonra sayin ismet inonude besiktaslidir ve oglu erdal inonude koyu besiktaslidir besiktas inonu stadi olarak kalmali bence ama degistirmek isterlerse yukaridaki 3 isim disinda baska bir isim tanimiyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | allah rahmet eylesin ama bencede rahmetli cok abartıldı, hatta kör öldü badem gözlü oldu. Valla geçen sene beşiktaşa yapılanlar karsısında pislikleri temizlemekten geri duranlar benim gözümde hiçtir.. Rahmetliden önce o stada ismi verilecek nice insanlar var. Yönetim de kime yalakalık yapacağını şaşırdı.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Isminin degistirilmesine gerek yok nereden cikariyorlar bunu yA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | yorum yok ..
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bunlar yalan haberler bence maksatli yapiliyor baskana karsi ofkeli oldugumuzu bilen medya burdan saldiriyor bosvezrin takmayin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sene lig çok temiz geçti diyolar şaşıryorum acaba başka ülkenin ligini izledim mi diye kendi kendime teretütte kalıyorum bjk 15 hakem ler yemedimi temizlik bu ise temiz lig istemiyoruz hasan doğan iyi bir beşiktaşlı olabilir iyibir insan daallah mekanını cennet eğlesin ama stadımızın ismini hakketcez bir bişey yapmadı...
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sene lig çok temiz geçti diyolar beşiktaşın 15 puanını hakem ler yedi temiz lig bu ise temiz lig istemiyoruz. hasan doğan allah mekanını cennet etsin, iyibir bjk li olabilir,iyi bir insanda ola bilir ama stadımızın ismini hakketcek hiç bişey yapmadı bırakın yapmasını bjk haklarınıda koruyamadı onun için stadımızın ismini beşiktaş inönü stadı olarak kalmalıdır..
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hasan Doğan Beşiktaşlıdır ancak Beşiktaş ta dikili bir ağacı var mıdır? Beşiktaş'a hangi kalıcı hizmeti vermiştir? Stada isim vermede sıra Hasan Doğan!a gelinceye kadar bir çok isim var. Yönetimin yaptığı yanlışlar zincirinin bir parçası. Hasan Doğan ismini vermek istiyorlarsa bir tribüne versinler (Eski açık gibi) ama stadın ismine değil. Stadın ismi değişecekse, bir sponsorun ismi verilmeli o da kulübe ek gelir getirmesi açısından diye düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | elalem şampiyonlar liginde nasıl çok puan alırız da çok sesimiz duyulur, nasıl daha çok gelir elde ederiz de yıldız oyuncular alırız, avrupa çapında nasıl kaliteli bir takım kurarız diye düşünürken bizim akıl yoksunu yöneticilerin uğraştıkları şeylere bak, hiç şaşmadım tüpçü ve tayfasına da bu yakışır zaten
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |