![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | allah rahmet eylesin ama.. madem değişecek Beşiktaşa emeği geçmiş birileri neden değil de hasan doğan... siyasi işler bunlar | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yalan bu haberler kardesim basin uyduruyor sizde hemen saldiriyorsunuz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | uzun vadede saygı amaçlı kulüple ismi anılan herhangi bir isim verilebilir, buna kimsenin lafı olamaz ama kısa vadede-en azından 8-10 yıllık bir süre- yeni yapılacak stadın gelirinin büyük bir kısmını karşılayacak sponsorlun ismi verilmeli, karlı yatırım böyle olur, biraz da kafayı çalıştıralım artık, hep maneviyat hep şeref nereye kadar, bizim yöneticilerimiz ne zaman profesyonel düşünmeye başlayacak merakla bekliyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Başka yapcak işleri yokmu ya bu vizyonsuz yönetimin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şeref Bey,Baba Hakkı,Süleyman Seba gibi Beşiktaş'mıza nice hizmetleri geçmiş isimleri atlayarak Hasan doğan(rahmetli)'nın isminin verilmesine şiddetle karşı çıkıyorum. Lütfen etik değerlerimize bari dokunmayın...... YÖNETİM İSTİFA.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne gerek far değiştirilmemeli bence böyle daha güzel
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | ya bi yol artık demirören ya .. allah rahmet eylesin Hasan doğana ama bizim için ne yaptıki... Süleyman Seba stadı olsun ismi degişecekse.... velevki demirören olsun babanıda parasınıda al git..........
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | stadin adi kalsin böyle bir seye gerek yok
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başkan kendi adını vercek sandım haber konusunu görünce içim ferahladı . kalsada olur şeref bey de olur ama şeref bey daha güzel olur
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Stadımızın adı değişmeyecek" Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu tartışmalara son noktayı koydu Siyah-beyazlı yönetimimizin, bir süre önce vefat eden Futbol Federasyonu'nun merhum başkanı Hasan Doğan'ın ismini Beşiktaş İnönü Stadı'na vermek için çalışma başlattığı öğrenildi. Beşiktaşlı taraftarlarımızın son senelerde stadın adının "Şeref Bey Stadı" olarak değiştirilmesini istemesine karşın Yıldırım Demirören ile yönetimin bu isteğe karşı çıkması ve bu yeni çalışmaya olumlu bakması camiada tartışma konusu oldu. Beşiktaşımızın mali işlerden sorumlu asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, "Stat isim değişikliği" hakkındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kaynak: Sabah
__________________ Sen vodafone gibi anı yaşarken ben Turkcell gibi her yerde seni çekemem... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |