![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kesinlikle katılıyorum..Sürekli nostalji, aynı maçlar,hatta Beşiktaştan bahsederken "takımımız" bile demiyolar.Beşiktaş Takımı deyip öyle spor haberleri yayınlıyolar.Tamamen saçma umarım düzelir...
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala eskı bjk tv seyredıyoruz , yanı programlar ve onların tekrarları 100yy belgeselı ve besıktasın eskı maclar baska hıcbır porgramı olmayan bjktv acılen canlı spor programları(basın trıbunu harıc)bjk mac bıtımınde unlu spor yazarları bırklıkte yourmlar beklıyoruz .kanalımız daha guncel kamare kalıtesı yuksek tenı yuzlere sezona gırmesını beklıyoruz
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Para için kanalı peşkeh çekersen olacağı bu.. Kanal a bakıorum kanaldakiler kendinden geçmiş.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence kapatsınlar.biz kanalı seyredenlere eziyet etmesinler.yada kanala çeki düzen versinler.lig maçlarını 1 gün sonra kendi kanalımızda seyretmek istiyoruz.güncel haberleri ve takımımızın antremanlarını canlı seyretmek istiyoruz.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acıl care ıstıyoruz. duzgun ve spor programlı dolu bır kanal ıstıyoruz cok mu goruyorusnuz yonetım bunu bızden
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |