![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes yönetime tepkili belki o yüzden olabilir
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kombine almak ile besiktas sevgisi arasinda bir bag kuramiyorum.ben son 5 yildir hep kombine aldim.ve bu 5 yil icin de mac izlerken yasadigim seyleri uzuntuleri benim gibi icinde besiktas sevgisi olan herkes yasadi.bu 5 yil icin de bize yildiz diye lanse ettikleri futbolculari gordukce bu yonetime olan kizginligim artti.ve yasanilan acizlikler karsisinda yonetimin tavri.besiktasli futbolcularin sampiyonluk icin onemli maclarda umursamaz tavirlarini gordukce ve aklima gelmeyen bircok olumsuz tablodan sonra bir daha kombine almamaya karar verdim.maclara gitmeyecek miyim elbette gidecegim.yok carsi kapanmis yok yonetim boyleymis gibi sebepler maca gitmeme engel degil.ama kombine almama engel artik.cunku sezon basinda soylenen sozlere inanip daha dogrusu bu aciz yonetime inanip onca para vererek aldigimiz kombine biletlerini gordukce acikcasi kazikladigimi dusunuyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BESIKTAS SEVGISI SADECE KOMBINEYE BAGLI DEGIL LAMASAKTA BILET LARAK OO TRIBUNLERI DOLDURACAGIZ RAKIBLERIMIZ SEVINMESINN
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #5 | ||
| Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | boş werin tirübün her maö banko dolacak gerisi önemldeğilll
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bnce en büyük etken stad konusundaki karmaşıklıktır. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | onemlı bı artıs oluyor son gunlerde kombıne ıcın oyuzden 10000 ı bulur busene arkadaslar takıma hep destek olalım cunku bu sene dert oren ın son avansı bence
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
| | |
| | #8 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nedenleri say say bitmez.... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bize yapilan haksizliklarda olabilir isin icinde gecen sene yapilan hakem hatalarini gozden gecirmekte fayda var adil duzende yonetilseydi maclarimiz acik ara sampiyon olurduk bunyamin gezeri begendim gecen sene sadece
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |