![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ayni yıl ayni tarih olunca uğur getiriyormus öyle duydum onun icin evlenecek ciftler o tarihte evleniyolar. Belkide bizede uğur getirir. Ezikler icin 08.08.08 tarih onlar icin komik geldi, ama bize uğurlu gelicek İnşallah. İnşallah bir gün onlarinda Başına gelsin ozamanda bizde onlara dalga geçeriz her şey sirayla. Konu yoshy_BJK tarafından (07-08-2008 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | onlar önce sigma(Portekizin dandik bir takımı) 6-0 Caen(Fransada sıradan bir takım şu an ligde yoklar kadıköyde 5-0)şam.liginde 0 puanı pendik vakkasını unutmadan elin işine karışmasınlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | allahıma şükürler olsun ki beşiktaşlıyım. yoksa bir ezik olarak bu haberin forumumda geçmesinden bile utanç duyardım. kardeşim işinize bakın bakın benim forumuma sizden bi haber var mı dalga da olsa.... beşiktaşlılık budur işte yoksa dalga geçilecek coooook konu var. dimi arkadaşlar:-) kadıköy panteri...:-) ben hala gülüyorum o maça şimdi nolucak bizde mi dalga geçelim...sadece gülüyyoruz....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Avrupada rezil olduk tamam, Fenerde kaç kez rezil oldu, herkes rezil oldu. Ama hala BESIKTASLIYIM. Zaten bunu yapanlar gercek Fenerli degiler, gercek Fenerli kendi takimiyla ugrasir. Ezikler yani ***'ler zaten bunu yapan.
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
| | |
| | #6 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ezikler yaaaa bu mudur yani zeka seviyeleri ... yorumsuz bi aptallık... insan kendisindeki çuvaldızı hiç görmez başkasındaki iğneye bakar ! febe işte nolsun allah akıl fikir versin!!! | ||
| | |
| | #8 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | saçma..uğraşıcak başka bişey bulamamışlar mı ?
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |