![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tabi Bebbe'de de b harfi varya alın isim yakın olsun bari ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha kaliteli biri lazım bize bebe den daha kaliteli ve savunmayı rahatsız edecek tek vuruşları iyi birisi gerekiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() ![]() Beşiktaş'ın golcü futbolcusu hakkındaki transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. Son olarak bir Fransız internet sitesi Brezilyalı futbolcunun Fransa'nın Marsilya kulübüyle ile ön portokol imzaladığını iddia etti. Haberde, Marsilya'nın Bobo için daha önce önerdiği bnoservis bedelini 1 milyon euro daha arttırak 11 milyon euro'ya çıkardığını, Brezilyalı golcüye ise yıllık 3 milyon euro vermeye hazır olduğu ifade edildi. Kaynak: DHA
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet arkadaşım haklısın bu haberi bugun fotogol gazetesinde okudum interle anlaşamazsa beşiktaşın goruşmesini kabul etme olanagı varmış
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İNANMAK İSTEMİYORUM BÖYLE BİRMANTIK OLAMAZ KESİNLİKLE....ULAN BÜTÜN ÇAPULCULARI KULUBE DOLDURDUNUZ YA YETER YETER ARTIK YA NE BEBBESİ YA ULAN ELİNDE BOBO GİBİ GÖLCÜ VAR...BARİ MARSİLYAYA VERİYORSAN 11 AVROYA YERİNE KLASNİÇ İYİ OLUR AMA BOBOYU SATIP EGER BEBBEYİ ALACAKSAN İNTİHAR EDERSİN...(YÖNETİM ŞAŞIRMA SABRIMIZI TŞIRMA) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ulan varya... sat bobo'yu satma demiyorum da yerini eto'o,klasnic veya vagner love ile dolduramıyorsan satmak niye kim gol atıcak bebe kimdir ya anadolu takımları bile talip olmadı...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eto'o haberleri son derece ciddi ya sevindim sonunda vitrindeki bir futbolcuya talip olduk diye,alamasakta bu bile birşeydir...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |