![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gzl formalar ama süper degil.. Ama gzl ![]()
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Umbro-Cola turka devam ettiği sürece forma almayacağım!... Aralarında en sevdiğim ise gri-siyah yatay çizgili.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dostum umbro ingiltere milli takımınıda giydiriyo fenerinkiler bizimkilerden dahamı güzel feneri adidas giydiriyo bak bakalım fenerinkiler mi daha güzel yoksa bjk nin mi bu formaları adidas yada nike yapsaydı çok güzel derdiniz adamlar taraftarın beyendiği formaları yapıyo hala beyenmedik diyonuz bu nasıl şey
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzellik kavramı göreceli olacağı için herkesin hemfikir olacağı bir tasarım yaratmak tabiki mümkün değil. O yüzden herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir öncelikle. Değişik olmuş, fena değil zamanla gözümüz alışınca daha hoş görünür hepimize. Siyah bir forma daha tasarlansa hoş olurdu diye düşünüyorum.
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | yatay çizgili siyah - beyaz forma güzeldi ondn alcm bi tane beyaz olan çok sadeydi. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Celtic forması gibi olmuş ama güzel olmuş
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
bence hepsi güzel ama en iyisi çubuklu gri-siyahta güzel hatta beyazda güzel anlamıyorum sizi ben bjkliyim adamlar taraftarın seçtiği formaları yapar beğenilmez bu nasıl şey biz nasıl bjkliyiz lütfen takımımıza saygı duyalım onlar taraftarın seçtiği formalar | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |