![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bnence güzel değil beklentilerimin altında kaldı..Geçen seneki formalar daha güzeldi...Birde bizim sponsorda iş yokki kardeşim PUMA daha iyiyidi adamlar kırmızı forma bile yaptılar..daha doğrusu formaları hiç begenmedim | ||
| | |
| | #3 | ||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar forma diyince llahada adıdas nıke olack bende ıstıyorum adıdas olmasını ama formalar güsel olmasaydı buusene hatta çok güsel ben yine külüp için formamı alacaktım ne kadarda kötü tercihler yapsalarda alırdım yanı sizin forma anlayısınıs adıdas nike sa ben sizi hiç anlamıyorum önemli olan formanın markası deıl o formayı taşıma gururudur
__________________ Anti-Demirören | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ŞOK GÖZEL | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | siisssssssssssssssssssssssssssssssssss O NE DEMEK BAHSETTIGIN BESIKTAS FORMASI YAVAS OL Naylondan dahi olsa armasi MILYON EDER
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| | |
| | #9 | |||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı: ![]() bende bundan almayı düşünüyorumm
__________________ Anti-Demirören | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bi üstteki mesajda görünce bi daha yazasım geldi harbiden şahane forma yaaa ![]() ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |