![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu nedir yaa...ÇaRŞı kolpa çarşıya karşı iyibee bende bulayım 300 kişi bnde çarşıyı o it sürüsünden alayım bu nasıl bir zihniyettir yaa gerçi o zmn bizlerede it sürüsü derler yaa bırak kalsın...(it sürüsü diyorum içim hiç el vermiyo ama başka bi tanımı yok ki elden ne gelir)
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alensiz olmazzz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tabii bi acıklaması var kardes çarşının mirasını sahiplenmek isteyen pazarlamacılar olsa gerek bunlar...Lafımı yanlıs anlama!Bunlar bence yeni gurup kursun adını da pazar koysun... pazarlamacılar ya yakısır...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | başka bi grupda erdem ismini atıyolar ben çok önceden duymuştum bu ismi ve ilerde başa geçicek deniyordu ki öyle olcak ama gerçek çarşı yok edilerek değil...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kafayı çalıştıra bilen biryönetim şu an tribünlerdeki bütün olayları çözer tabiki bunları bilet dağıtarak değil bu işi iyi organize edecek saha yönetimi ve başkan işbirliği yaparsa ne bedava bilet dağıtılır nede guruplaşmalar olur bir kaç hafta sonra bütün taşlar yerine oturur tabiki bu durumu düzeltmek için başkanın elini taşın altına sokacak eğerki tarftarı kendine cekmek için belli guruplara bilet vaat ederse bu işin sonunu getiremez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çarşı'nın mirasına konmaya çalışan çakallar türemeye başlamış. Çarşı'nın 'A' sını değiştireceklermiş!! Kimin gücü yeter be! Anarşizmin 'A'sı olmadan Çarşı olmaz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çakallar puslu havayı sever...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/63892-yeni-carsi-basin-aciklamasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-06-2008 01:58 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |