![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | alla allaaa ne var formada yaa her forma az çok bi takımınkine benzer ne kadar uraşırsanız uraşın bu moda tasarım değil ki forma standartları bellidir nie böle abartıyorsunuz anlamıyorum formalar çok güzel bence de ama tebrikleri artık kabul ediyor cümlesi de komik geldi ![]() bu kadar artistiğin de lüzumu yok yani ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben mi zevksizim anlamadımki....!!!!!
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla bence gayet hos formalar ayrica hasan aksoy degil hakan aksoy onuda duzeltelim ve bence besiktas yonetiminde adam gibi besiktas icin ugrasan tek adam helal olsun 1 yilda klube bagli olmak kaydiyla 8 kartal yuvasi magazasi acti ve bunun devaminin geleceginide soyluyor gercekten taraftarimiz az daha isporta mala degilde 10 milyona disardan forma alacagina o parayla kartal yuvalarindan atkiyla bere alip klube yarari dokundurursa daha hayirli olacak bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (12-08-2008 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Umbro kendini aştı ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şu formaların aynısını bi nike yada bi adidas yapsaydı tepkiler ne olucaktı merak ettim dogrusu.
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeş renk önemli değil tasrımı tartışıyoruz kalkıpta herhalde sarı siyah olacak değildi | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |