![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
|    jet Lee'm...  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]() ![]()  |     Geçen yıl gsnin maçlarını vermemişlerdi. Benim umudum yok.    
				__________________   . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ.  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #12 | ||
|    Sewiyorum Deli Gibi  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     off yaaa yinemi banttan izlicem maçı :@    
				__________________   Anti-Demirören  |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
|    Ç@rşı M@nisa  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #15 | ||
|    alayına gider  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     haklısın smarta mail falan mı atsak... gerçi bunlar mailden de anlamaz       |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     daha önce haberlerde duymuştum.cl ve uefa guruplarındaki maçlar şifresiz kanalda olacak demişlerdi.ama d smart uefa  maçları futbol smartta diye reklam yapıyo.şimdi mail atsak uefaya d smarta ceza gelebilir bence.    |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | |||
|    alayına gider  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Alıntı:  
 bide ben bu haberi bitek haber1903 de gördüm mtk maçınında reklamını yapıyodu d-smart ama ntvspor yaynladı bi umut belki ![]() Konu mypatxah tarafından (12-08-2008 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir..  |  |||
|   |        |  
|    |  #18 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]() ![]()  |     geçen yıl uefa da galatasarayın deplasman maçlarının açık kanal verdi Show tv vermişti hatta izlemiştim.. bu senede öyle olur büyük ihtimal ama arz talep meselesi tabi rating i çok olan takıma değer buna diyip kıyıyolar paraya bizde öyle olurmu bilemicem..    |  ||
|   |        |  
|    |  #19 | ||
|    AyNaKoLiK  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     uydu verseydi dişimi kırarrdım zatenn!!!    ama inat ettim almicam d-smart falan...!!! 
				__________________   senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..  ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #20 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     fb mtk maçını her iki kanalda yayınladı.dsmart takımların evinde oynadığı maçları veriyor.deplasman maçlarında d smart ile ihaleyi kazanan kanal braber veriyor.geçen seneki fb andarlect maçını trt star ve dsmart vermişti.bizim bu maçta hiç bir kanal ihaleye girmemiş.    Konu herobjk tarafından (12-08-2008 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |