![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sinan Engin ve Yönetim karşıtlarına gündoğdu saldırın sizde saldırın.. Cimbomlusu Fenerlisi saldırıyo bide siz saldırın. Burda bile Sinan Engine saldırıp Hıncal gibi bi .... yi savunuyosunuz ya daha ne diyim size ... Sinan Engine adam ol diyeceğinize önce kendiniz adam olmayı öğrenin öğreninki başkalarına adamlık dersi vermeye kalkın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hıncal ne yazarsa yazsın onunla polemiğe girmek yerine oyunumuzla cevap veririz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hıncal,kesinlikle ok iyi bir gazetecidir,ve bu ülkede Aziz Yıldırım a karşı yazan tek gazetecidir...Sinan hakkında yazdıklarında bir hakaret yok..varda ben mi görmedim dedim yazıyı okdum sadece icraatın yanlışlığını yazıyor..Hıncal ı ben de çok sevmem ama o bu ülkedeki korkmadan yazan 1-2 yazardan biridir.İlker Ateş gibi reitng kaygısı ile takımını inkar etmiyor...Bizim yazarlarımız korkudan Aziz Yıldırıma tek soru soramıyorken o FB stadının izinsiz,ruhsatsız ve projesiz yapıldığını yazdı.Ben Hıncal ın avukatı değilim ,çok da sevmem, ama o iyi bir gazeteci,şöhret için Sinana çatıyor demek aptallk olur.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili msaldıray,,biz kartalız,FB liler ve GS liler bu şekilde eleştirir.Bize yakışmaz.Bize ne adamın mankenlerinden..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sinan Engin yada Hıncal Uluç yanlısı değilim.. Sadece ve sadece Beşiktaş yanlısıyım.. Beşiktaş menejeri diye bir dağ adamına destek çıkacak değilim. Sadece düşünün.Bu kulübün başında şu an Süleyman Seba gibi bir başkan olsa ne olurdu? Her ağzına geleni düşünmeden konuşan bir mafya bozuntusu başımızda menejer diye durabilir miydi? Yada Hıncal gibi adamlar destursuz Beşiktaş'ın adını ağzına alabilir miydi? Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün.Beşiktaş'a yakışır yöneticiler istiyoruz. Ne konuştuğunu anlamayan beceriksiz yöneticiler değil!
__________________ Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
yani haklısın katılıyorumm
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |