![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    B3ŞİKT@ŞK  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ben gelıyorum ama eskı acık terıbun alıp kapalaıya gececemm yada kapalı ya ucuz bulursa kapalı olacakk    
				__________________   T3QİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     ben gelemicem almanyadayim    gidene iyi eylenceler hemsolarr ![]() 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     sırf bu maç için istanbul'a geliyorum..dün akşam bjk tv'de oktay'ın eski gollerini izlerken gaza geldim       önemli bir golcü.. beşiktaş taraftarı yanında olmalı son gününde diye düşündüm..hem takım as kadro ile çıkacakmış, yeni kadroyu izlemek için iyi bir fırsat.. 
				__________________   Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin!  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    CARSI 71  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 47  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     ben gelemiyecegim cunki yurt disindayim oradaki atmosferi bir defa yasadim besiktas ankaragucu maciydi insallah yine yasarim gidenede iyi eglenceler    
				__________________    -- BURASI BESIKTAS ALAYINA GIDER--   |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Arkadaşlar kulüpten aldığım bilgilere göre kombine kartlar geçmiyor haberiniz olsun yalnız bilet ile giriş yapılıcak.     Yani biz gelmiyoruz. Tutupta sevmediğim sanatçıların konserine para vericek halim yok. 
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |