![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım burda 2 3 kez yorum yazdık maç d smarta diye bazı arkadaşlarımız yok ntv spor da filan uyuturmaya çalıştılar milleti ustune basa basa d smart vercek maçı cdiye yazdık
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
iyi oynadılar ama daha iyi olabilirdi.beşiktaşın gücü bu kadar değil.ama bütün hünerlerimizi de göstermemek gerek .evimize gelsinler bir güzel şaşırtalım onları. bu yıl bizim yılımız.şampiyonluk yılı.tafattarda bu yürek,takımda bu beceri oldukça sırtımız yere gelmez. sevgi emek,emek; yürek ister.bu yüzden korkmaya ne hacet...şampiyonluklar bizimdir!..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İlk yarı biraz durgunduk sanki ama ikinci yarı daha iyiydik bana göre...İnş daha iyi olucaz.Ama bende katılıyorum sana abi yediğimiz golde benimde moralim bozuldu.Tam dedim ''oh bee gol yemedik'' Ardından gol geldi. Gerçekten sinir oldum bi maçıda gol yemeden kapatalım artık...İnönüde farka gideriz heralde.İnş bu galibiyetler çoğalır ve mutlu sona ulaşırız ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mac cok temposuz gecti. Bu takım bize rakip bil olmaz turu rahat geceriz fakat kafama takılan bi kac konu var. İlk once bu rakibe karsı bile inanılmaz fazla top kaybettik. Orta sahada hic organize olamadık. Ozellikle cisse boyle oynarsa formayı zor gorur. Her topu kaptırdı. İnceman ondan daha iyiydi ama hucum yonunde onunda pek katkısı olmadı. Bekler oyuna hic girmedi. Ozellikle tandogan orta saha cizgisini 1 kez bile gecmedi. Holoskoyuda geldiginden beri ilk kez bu kadar isteksiz gordum. Bunun yanında pozitif yonlerimizde vardi. İlk olarak Sivok cok saglam topcu havadan yerden bir tane top bırakmadı. Aydın ilk yarı cok hareketliydi. Delgadoda en golunu attı ve gorevini yaptı. Serdar ozkan oyuna girdikten sonra biraz hereket geldi maca. Bu macı olcu almıyorum ama cisse ve holoskonun performansı kafamı karıstırdı. Boboyuda bunlara ekliyebiliriz oda pek ortalarda gorunmedi. Sonuc iyi ilerki maclarda daha iyi bir fikir sahibi olucaz!!!
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Beşiktaş, Siroki Brijeg takımını mağlup ederek rövanş için avantaj yakaladı. UEFA Kupası'ndaki temsilcimiz Beşiktaş, 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımını deplasmanda 2-1 mağlup ederek rövanş için büyük avantaj yakaladı. Pecara Stadı'nda oynanan maçta temsilcimizin golleri 20. dakikada kaptan Delgado ve 83. dakikada Mert Nobre'den gelirken, Ev sahibi Siroki'nin tek sayısını 90. dakikada Silic kaydetti. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle ilerisi için iyi sinyaller verdi. Çok sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya, Zapatocny'nin yerine savunmanın göbeğinde Gökhan Zan'a görev veren Ertuğrul Sağlam, Gökhan'ın yanında Sivok'u oynattı. Sağ bekte Ali Tandoğan, sol bekte de Tello'yu oynatan genç teknik adam, orta alanda Cisse ve Uğur İnceman'ı yanyana sahaya sürdü. Hücum gücü olarak da Holosko, Aydın, kaptan Delgado ve ileride tek forvet Bobo görev yaptı. Çok düşük bir tempoda geçen maçta Beşiktaş'ta göze batan en etkili isim Çek oyuncu Sivok olurken, Delgado da zaman zaman yaptığı şık hareketlerle alkış topladı. Siyah-beyazlıların sol kanadını bu sezon kimselere bırakmayacak gibi görünen Aydın Karabulut yine her zamanki istikrarlı çizgisini korudu. İleride görev yapan Bobo'nun ise henüz tam hazır olmadığı gözlerden kaçmadı. Perdeyi kaptan açtı Maça istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, ilk 20 dakikada istediği oyun hakimiyetini bir türlü yakalayamadı. Zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirse de Siyah-beyazlılar daha çok orta alan mücadelesi yaptı. Ancak karşılaşmanın 20. dakikasında gelişen atakta, sol kanattan ceza sahasına giren Aydın şık bir pasla ön direkte Delgado'yu topla buluşturdu ve o da uçarak yaptığı kafa vuruşuyla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü ele geçiren Siyah-beyazlılar ilk yarıda başka gol bulamayınca, 45 dakika bu skorla 1-0 sona erdi. Bobo'nun yerine Nobre İkinci yarıya da atak başlayan temsilcimiz, oyunun kontrolünü elinde bulundursa da tempoyu yükseltmeyi başaramadı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ilk oyuncu değişikliği hakkını ileride etkisiz kalan Bobo'nun yerine Nobre'yi alarak 67. dakikada yaptı. Serdar Özkan girdi tempo arttı İkinci değişiklik hakkını 71. dakikada yapan Sağlam, golün asistini yapan ve sol kanadı iyi kullanan ancak yorulan genç oyuncu Aydın Karabulut'u oyundan alıp Serdar Özkan'ı oyuna sürerek yaptı. Bu değişiklikle atakları sıklaşan Beşiktaş, oyundaki temposunu da arttırmış oldu.
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşım oley...( ![]() ![]() ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |