![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bencede toparlanırlar diya umut ediyorum...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aynen katılıyorum.Holosko sağ kanatta çok pasif kalıyor.İlker Ateş ve Turgay Demir bas bas bağırıyor Holosko'yu sağ kanatta harcamayın diye ama belli ki Ertuğrul Holosko2yu sağ kanada monte etti.Futbolu bende pek beğenmedim ama olsun sonuçta galip gelmek önemliydi.İnönü'de fark olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun hepimize.. Ama oyun hiç de iç açıcı değildi...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ilk resmi maçımızı kazanmamız ii oldu ama yine golyedik o ayrı bir soru tekforvet oynucaksak takımdaki tek forvet durumundaki oyuncu nobredir iş savunmayı oturtmakta hücum hattında her maç sonrasında tartışılacak nası olsa bir sürü adam var hangisini oynatcak ertuğrul sağlam bakalım
__________________ bazen sevinç paso keder BEŞİKTAŞLI olmak yeter ÇARŞI ÇARŞI ÇARŞI ÇARŞI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence bu maç ölçü değil 3. lig takımlarına da tek forvet ile çıkacaksak bırakalım bu işi serdar özkan ın da çalım sevdasından vazgeçmesi lazım yetenekli olabilir ama arkadaşlarının kazandığı topu kolayca rakibe vermek haksızlık !!! ertuğrul hoca seni destekliorum ama sende biraz cesur ol çünkü biz iyi oyun istiyoruz
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | galip gelmek güzel ancak şu bir gerçek hızlı top oynamayı beceremiyoruz... Bu kadar basit bir takıma karşı bile rahat oynayamıyorsak bunu iyi düşünmemiz gerekiyor... Tamam belki hava çok sıcaktı denilebilir ancak biraz daha bir diri ve iyi bir ekiple oynuyor olsaydık sonuç bu olmazdı muhtemelen... Ama maça baktığımızda Aydın, Delgado ve Uğur bir de serdar özkan iyi göründüler gözüme...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aydın karabulut a sahip çıkmamız lazım hem iyi günde hemde kötü günde ... geleceğin topçusu .. her maç daha da iyi oynuyo .. futbolcularımıza destek verelim .. yabancı çöplüğüne dönmesin beşiktaş ..
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | orta sahadaki top kayıplarımız rakip takımın futbol oynamaktan çok oynamamaya çalışması ve zeminin çok bozuk olması yüzündendi.bobo holosko tello ve cisse gibi yabancılar her zaman böyle takımlara karşı çok iyi oynamazlar.kötü zeminlerde istekli olmuyor böyle klas futbolcular.ben bu takımı inönüde dağıtacağımızı düşünüyorum...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben şahsen hayal kırıklığına uğradım şöle takım olduk böle die konuşuluyordu bu mu yani skor da yine deplasman takımı için iyi ama oyun tam bir fiyasko ya mahalle takımına karşı böle oynarsak uefada ciddi rakipler oyar bizi..geçen seneden hiçbi farkımız yok umarım ilk maç die böledir
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |