![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Anti-pop ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kendiside üzgünmüş öyle yazıyordu fotomaçta.Hoş fotomaç ne kadar doğrudur şüpheli... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | resmi ilk maçtı neticede düzeltir o cnm
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobom yine aynı bobom olur merak etmeyin o gün sadece pek gününde değildi şansızdı o gün ilerde çok tek kaldı napsın adam. bi maçlık böle yaptı daha yapmaz ondan çok şey bekliyoruz oda bunun farkındadır. hadi bobom göster kendini
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bobo ya bu sene çok güveniyorum inş. bekleneni verecek e 15 € bile üstünde gidecek
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiçbir oyuncunun sezonun ilk resmi maçında %100 performansını sergilemesini bekleyemeyiz elbette. Henüz yeterli form düzeyine gelememiş olabilir veya o maçta gününde olmayabilir. Bence fazla büyütülecek bir konu değil, Bobo'nun kalitesi ortada zaten..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Boboda gecen seneden beri bir isteksizlik var. Sampiyonlar liginde kendini biraz verdi sonucunu gorduk ama son 1 yıldaki genel performansına bakınca kapasitesinin cok altında oynuyor. Sadece bu maclık bi durum degil. Simdi atlıyanlar cıkabilir bobo iyi futbolcu diye. Bende zaten onu soyluyorum. İyi ve klas futbolcu oldugu icin daha verimli olması gerekir!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |