![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Herkes yukarda ne güzel anlatmış Beşiktaş Sevgisini Mertsunter ne demiş sezon yeni başlıyor şu an kızmış olsakda, hatta nefret etsekde bazı insanlara, olay Beşiktaş olduğu için destek olmak zorundayız yok başka bi şansımız. Ben aynı zamanda karakartal.com da makale yazıyorum orada da bir yazım vardı "Beşiktaş'ı sevmek ve güvenmek" isminde, o yazıda belirttiğim bir şey vardı 5 yıldır şampiyon olamadık ama kızamadım Beşiktaş'a aksine daha çok bağlandım Beşiktaş'lılık duruşum onu göstermek zorunda idi, hep deriz ya pazara kadar değil mezara kadar Beşiktaş'lıyız diye o söz lafda kalmamalı gerçekden kalbimizde hissetmeliyiz o sözü. Cezaevlerindekiler kader mahkumuyuz derler bizlerde ne yazık ki Beşiktaş Mahkumuyuz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu KarizmatiQ tarafından (20-08-2008 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #114 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Sana göre benim fikirlerim mantıksız bana göre senin fikirlerin mantıksız. okuduğunu bile anlamıyorsun , ben dereyi geçerken at değiştirelim demedim. Ertuğrulu gönderelim diyen ben değilim , konuyu açan arkadaş. ben başka şeyi eleştirdim. Ben kendi fikirlerimi söyledim , sana laf anlatmak gibi bir derdimde yoktu , benim yorumumun üzerine sen yorum yazdın. Neyse daha fazla uzatmak niyetinde değilim , Sen kendi işine bak , milletin yazdığı yorumlar üzerinden kişisel salsırı yapmayı bırak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İcimizdeki irlandalılar ne oldu????? Daha sezon baslamadan atıp tutan futbol fakiri beyinler nereye kactı??? Daha erken diye yorumlar yapılabilir ama su 4 resmi macta gozuken bisey varki tas gibi bir takımımız var. Yani umutsuzluga kapılmaya gerek yok... Futbolda hayat gibidir... Umut olmasa yasanmaz demistir buyuk filozoflar...Daha yola baslamadan hevesimizi ve umudumuzu kırmaya calısanlara duyrulur!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence biras olay büyütülmüş erturul hocadan başka adam yok bu seneki kadroda çok iyi ama biras faslalıklar var o kdr...sezon açılmış siz istifadan bahsediyorsunuz..
__________________ Elinde bir tane çiçek; sevecek sevmeyecek o minicik çiçek bunu nereden bilecek ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #117 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |