![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gülermisin ağarmısın | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Adnan aybaba kim ? Beşiktaı rezil eden bir asalak !!!! Aynen dediğiniz gibi kendi reklamını yapan bir amatör asalak Kaç programlarını izledim sayısı belirsiz bir şeyden anladıgı yok yalnış bile olsa ben haklıyım diyp sözü tv baışndaki taraftaralara atan işbilmez bir reklam papağanı bırak git defol !!
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Herkes bu isler reklam diyor. Demek adamlar basarili olmuslar. Bakin kac kisi oturmus yorum yapiyoruz. Eger bunlarin reklam amacli oldugunu dusunuyorsak ki bende ayni fikirdeyim, bu programlarla alakali konu basligi acmayalim. Zaten bu basarili bir program olsa ismini ve formatini degistirmezdi. Bizde daha fazla haklarinda yorum yapip onlarin ekmeklerine yag surmeyelim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |