![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence gs ile çekişiriz.Kabul edelim gs nin kadrosuda kaliteli ama teknik direktorleri kotü.Bu kadroya birde milan baros alındı diye duydum iyi güçlendiler.Bizim hucum hattımız bence hala gsden iyi defans hataları bıterse hıc zorlanmadan sampıyon oluruz.Diceksiniz ezukler nerde.Onlardan bı cacık olmaz ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ŞAmpiyon olup olamayacağımızı görebilmek için takımı 3-5 maç izlemek lazım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şampiyonluk şansını bilmiyorum ama Beşiktaş'lı olarak doğuştan şanslı olduğumu biliyorum.Bundan sonrada şansa ihtiyacımızın olacağını sanmıyorum.Zaten en büyük şansı Beşiktaş'lı olmakla yakalamışız.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş JK %34 , Gs %33 , Fb %33 diorum bende | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | savunma yine geçen seneki gibi böyle devam ederse geçen yıl gibi olur yarıştan kopmayız ama şampiyon da olamayız ama savunmayı biraz düzeltsek şampiyon oluruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | %90 (: diorummm
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallahh arkadaşlar çok özledik şampiyonluğu çooookkk bence şimdiden bayrakları haırlayalımm | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |