![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bende anlamıyorum.. Can bencede daha saglam futbolcu... Sanırım batuhanın yası daha genc diye tercih edildi...Batunun futbolculugu hakkında yorum yapmıcam yalnız karakteri sıfır.. Nouma ya bu hareketler bile yakısıyordu... Batuhanda komik oluyo!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yıllar önce febenin bilmem ne başkanı Nouma o hareketi yaptı diye ortalığı ayağa kaldırdı ve bize duygu sömürüsü yaptı Beşiktaş etiği falan filan diye o zamanın bilmem ne federasyon başkanı olan bilmem ne kişide Nouma'ya 7 ay ceza verdi ve bizde ne yazık ki Nouma'yı savunmak yerine sözleşmesini tek taraflı iptal ettik ve istediklerini vermiş olduk sonra ne oldu ne geçti elimize hiç bir şey İlhan'ıda sattık kaldık santraforsuz . O bilmem ne Antalyasporlular küfür etmese idiler çocuğa onlarınkimi ayıp Batuhanınkimi .
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | olayın gerçekliğini bilmeden gazete dolduruşuna gelmeyelim.tribüne sus işareti yaptıysa ve bu yüzden sarı kart gördüyse sorun taraftardan korkan hakemdedir.tuncay her golde sus işareti yapıyor. ama gerçekten nouma nın fener maçında yaptığını yaptıysa iş başka.silmek yerine eğitmek gerekiyor ne kadar zor da olsa
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kesin yapmış mı böyle bir hareket bilmiyorum, ama eğer yapmışsa defolsun gitsin...Taraftar küfür eder eder, kulağını tıkayıp gidecek, her küfür edene böyle yaparsa çekeceğimiz var Batuhan'dan!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sana katılıyorum, taraftar küfreder kim engeller ki her küfredene hareket mi yapması gerekir, batuhan'dan böle bişi beklerim çünkü iyi terbiye almış bir çocuk değil, daha öncede BEŞİKTAŞ futbolcusuna yakışmayan hareketler yapmıştı... hakem sus işaretine kart çıkartıp attıysa yazıklar olsun o hakeme ki bence bu çocuk rahat durmamıştır millet burda bacak kadar veledin yaptığı hareketi savunuyor, bence çok ciddi şekilde kulağı çekilmeli ki hayatı boyunca unutmasın
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa bu haber bugun nouma harektı oldu bırden boyle degıldı bu haber gunlerden carsamba nouma hareketı mac kac gun once oynandı ve basında batuhan krımız kart gordu dıye gundeme geldı ama boyle gelmedı ama bugun bırden boyle soylenıyor ınanmıyorum
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çokk ii yapmışş. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |