![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Volkan o kadar iyi bi futbolcu olsaydı biraz dikkat ederdi de kırmızı yemezdi,yani beğenmediğiniz Rüştü kaleye geçmezdi,ayrıca penaltılardaki performansını yazmama gerek bile yok Rüştü'nün.Neyse bunu tartışmak istemiyorum,Rüştü bi tanedir,helal olsun!Rüştü Beşiktaş forması giyiyo ve ben bu yüzden çok mutluyum. | ||
| | |
| | #2 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence gülme konusu bu kadar abartılmamalı sonuçta insan yakınlarının cenazesinde bile boş bulunup gülebiliyor. zaten hangi futbolcu yenilgiye bizim kadar kahrolur? | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Ayrıca; Rüştü FB den önce BJK 'a geliyordu.Trafik kazasında yaralandı.BJK vazgeçti,FB aldı .İnsani açıdan bakılırsa hak yerini şimdi buldu diyesim geliyor,ilahi adalet veya kısmet nasip herneyse...Bugün BJK ta olduğuna göre en iyi şekilde sahip çıkalım.Tecrübesinden yararlanalım,yanındakileri yetiştirelim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu can buyukkarakartal tarafından (29-08-2008 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adam fenerbahçeli olduğu için ve bunu dile getirdiği için sevmiyorum kendisini ama kaleci olarak türkiyede gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasında | ||
| | |
| | #5 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | rüştüden hiç bir sey olmaz , bırakın bu efendı topcu yakıstırmalarını ya...forumlarda herkes asmaktan kesmekten bahsedıyor ,futbolcuya geldımı laf, yok besiktasımıza yakısıyor , yok efendi bır sporcu falan ...söyledıklerınız ıle yaptıklarınız çelişmesın ...örnek istersenız çarsının antalyadaki olaylar ıle ılgılli yaptığı basın acıklamasından sonra forumda yazılanları gorduk ...yok çarsı gızlıden mesaj verıyormuş, neden gizliden mesaj versinki , beşiktasıma yakısanı yapacaktır çarşı grubu...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakandan kat kat iyi katılmıyorum evet herkes dört dörtlük değildir türkiyede gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasındadır | ||
| | |
| | #7 | ||
| BEŞİKTAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | rüştü ye haksızlık yapıldığını düşünüyorum,adam fenerli olmasına rağmen bir çok gol pozisyonu kurtardı.daha geçen gün antalya maçında rakip rüştüyle karşı karşıya kaldı,rüştü o topu çıkardı.orda rüştü olmasaydı belki de maçı kaybedicektik | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne olursa olsun ben rüştünün profesyonelliğine efendi kişiliğine ve gerçekten şu an beşiktaş için harcadığı enerjisine hiç bişey diyemiyorum çok kişilikli bir insan ve iyi kaleci dünkü siroki maçında yeni sezon için o kadar güven verdiki demek istediğim şu bizim yan toplarda zafiyetimiz vardı ama dün gördümkü rüştü o zafiyetini kapatmıs ve dün yan toplarda hiç hata yapmadı bence rüştü gizli kaptan ve 1. kalecimizdir . . . | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar,ben bu arkadaşın problemini anlıyorum,zaten seçtiği nick ten belli.Eğer sizler rüştü'yü sevmiyoruz deseydiniz o sıkı bir rüştü fanatiği olacaktı..Dikkat çekmek ve dikkate alınmak dürtüsü ile yapıyor.. Verdiğiniz her mantıklı cevaba ters ve kaba cevap vereceğinden kuşkunuz olmasın..çok da ileri giderseniz valla memati gibi kafanıza sıkıverir.. Bence çok önemsemeyin ve bu konuda da artık ona cevap yazmayın,memati kardeşimi de sinirledirmeyin..zaten onu polat abisi yakında bi göreve yollar,bizde kurtuluruz...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #10 | |||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |