![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Angaygücü ile bursa birle$se daha mantıklı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bursa Bu İhaneti Kabul Etmez ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
asi ruh ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eşcinsel evliliğine karşıyız.melih gökçek uyuma nikahsız bunlar ayıklayın bunları..ursaankara.gençlerbirliği adı altında ankara hacettepe birleşsinler.yoksa küme düşecekler.ki zaten ankaraspor ve hacettepe kesinlikle süper ligde oynamayı haketmiyolar.taraftarı olmayan takımın ne işi var süper ligde.süper ligde köklü klüplerin olmasını istiyorum.kocaeli sakarya karşıyaka göztepe bunlar olsun canımı yesinler ama böle olmaz.bu sene düşerler ankara takımlarında 2si bana öle geliyo
__________________ yine düştük sevdamızın peşine simsiyah gecelere inat. yılmadan,usanmadan, sitem etmeden en saf halimizle aradık beyazımızı bir an olsun teredütt etmedik sevdamızdan bırakmadık beyazımızı kirli ellere bir ana yüreğiyle koruduk kötülüklerden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | umarım ankaraspor ve ankaragucu birleşir ve çok güçlü bir kadro kurarak zirveyi zorlayan bir takım olurlar bölece lige seyir zevki gelir.. trabzon gs bjk fb ve ankaraspor derbileri zevkli olur hepsine 5 atarız ![]() benim hayalimdeki ligde 20 takım olcak ankare takımları birleşecek hacettepe hariç(g.birliği ankspor ank.gücü) açılan kontejyanlarada 2 tane dogu iki tanede ege takımı gelcek mis gibi biraz olsun homojen bir lig olur.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |