![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onların Yattarası varsa bizim Delgado Bobo Holosko Serdar ' ınız var bunalrı kim tutacak yası gecmiş song mu ?
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaş gibi oynadıkdan sonra karşımızda ki takım kim olursa olsun fark etmez... Tamam yattara iyi bir oyuncu ama topu ayağına aldığında ... iyi bir kademe anlayışıyla oynarsak oda tek başına birşey yapamaz....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yattara flan bilmem 17 takım var 17x11=181 yedekler hariç her birinden mi korkacaz çekinecez . ne olursa olsun ister tek forvet ister çift forvet ister üçlü forvet onlara avni akerin çimlerini yedirtmemiz lazım balonları çok şişti | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bunu tello tutamaz defans yönü zayıf-delinin maç eksiği var kesinlikle toraman koyulmalı karşısına ve yakın markaj yapılmalı adım bile atmaz zaten ole olrsa ama toramanı attırabilir toraman çift ayak falan girert buna
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yattara geniş alan oyuncusu dripling yapması için geniş alana ihtiyacı var eğer bizim sol kanadı Tello - serdar özkan Yaparsak bizim sol kanat evlere şenlik olur. yattara bizim sol kanadı koridor gibi kullanır ama şu bir gerçekki. liverpool macında pennant a geçit vermeyen üzülmez porto macında Quaresma yı markaja alan üzülmez yattara gibi bir adamı cok kolay bir sekilde etkisiz hale getirir bunun sonucunda tello da önünde oynar ataklarmızda zenginleşir. Ve Beşiktaşım bir stresli maçıda kazanmıs olur . . . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gecen sene inönüde oynanan ts macını hatırlıyormusun ıbrahım uzulmez patates olmustu adam mac sonu röportajında dırek kendını savundu cok ıı bı oyuncu falan dıye bu kadar abartmayalım kım oynarsa oynasın fark etmez bızım kadromuz daha kalıtelı ve daha tehlıkelı | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |