![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nartallo Osvaldo da asıl rezalet başka idi...Beşiktaş transfer etti dedikleri adam ile gelen adam farklı kişilerdi..Transfer haberi verilirken gösterdikleri adam kısa saçlı idi ve Peru milli takımında oynuyordu..15 gün sonra adam bi geldi..saçlar belde.... ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | osvaldo iyiydi biraz delgadoya benzerdi hem fizik olarak hem futbol olarak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NARTALLO İYİYDİ KARDEŞ YİNE PETROL OFİSİNE ZOR VERDİK ORASINI KARIŞTIRMA AMA ![]()
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gordon ve siyahi bir futbolcu vardı adını unuttum geçen sene ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
He he Kajer.. Adam ülkesinde yılın kalecisi seçilirdi milli takımda filan.. Bize gelirdi mal gibi oynardı.. Nerden bulup aldılarsa Peter Kajer mi ne ![]() Yalnız konu yabancı futbolcu.. Türk yazanlar da var fazlasıyla..
__________________ B Konu İbodaca tarafından (12-09-2008 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |