![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | McDonalds'tı sanırım adı, Walsh ve Wilson'le gelmişti. En kötüsü McDonald'dı, bir maçta 10 muydu 20 dakika mıydı neydi o kadar oynadı sonra gitti... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence higuen ve gordon
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
| | |
| | #7 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maldıroşano !!!
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya o herif hakkaten çok kötü futbolcuydu arkadaş ismini bile hatırlayamamış bende hatırlayamamıştımda burdan bakınca hatırladım ![]() ![]() ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesinlikle Gordon ... Ben yanarım yanarım Carew'i nasıl sattığımıza yanarım.Ah Carew ah ...Şimdi hala BJK'de olsaydı harika olurdu ...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |