![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonuna kadar katılıyorumm... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bize gelince sakat ama Milli takima kosa kosa gidiyor,tabiii,tam kalibinin adami!! Bide su yapdigi hatalar yokmu,hele FB maclarinda!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Kişiyi nasıl bilirsin demişler..kendim gibi demiş adam..sen olsaydın satardın demekki.. Bu forumu işgal etmeyin yaa gidin seviyenize göre yerlerde yazın...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Valla abi bende senin gibi düşünüyorum ama bir türlü anlatamıyorum.Sanki adam maç satıyor.Bilerek sakatlanıyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç olurmu öyle şey valla ..insan maç satıyor dediği adamın karşısına çıkıp öyle söyler maçası yiyorsa..kanım tepeme çıktı..Cevap vermeyin böyle tiplere..Bu forumda barındırmayalım..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abicim bu bizim milletimizde olan birşey.Adam iyi oynayınca yere göğe sığdıramıyoruz.Kötü oynayınca yerden yere vuruyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca oyle bir şekilde anlattınki bu anlamları çıkarmamak mümkün değil. Her oyuncunun kötü geçirdiği bir dönem olur.O kdar sakatlıktan çıktıktan sonra kötü bir performans sergilemek doğal bence.İşin para kısmını da yazmışsın ilk yorumunda.Pazarlık yapmak her oyuncunun doğal hakkı | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Bu konular sadece bizi yıpratmaktan başka bi işe yaramaz.Takımımıza destek vemek gerekirken bu düşünceyi doğru bulmuyorum.Ve konunun kapatılmasını talep ediyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |