![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | hemen ertuğrul hocayı niye eleştiriyosunuz olamazmı yani trabzonda 1 puan çokmu kötü yada bu adam hiç yenilemezmi biz taraftar olarak hemen böyle yaparsak takım başarıya gidemez.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Haklısın, Ts deplasmanından alınan bir puan oldukça iyi, ama işte oynadığımız oyun, rakip kaleye adam gibi bir şut çekememiz bizi bayağı bi üzdü, yakışmadı Beşiktaş'a...Bu oyunu bi daha tekrarlamayız umarım, ama büyük maçların hepsi böyle geçecek gibi bu sene... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi güzelde benim anlamadığım türkiyenin en iyi hücum hattına sahip bjk yı niçin ertuğrul korkakça oynatıyor?dünkü maçta bari son 20 dakika çift forvet oynatsa sonuç daha farklı olurdu bence.tek forvet oynadığı zaman dünkü maçta olduğu gibi pozisyona giremiyor takım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha iyi bir oyun bekliyordm kötü bir oyun çıkardık. berabere bitmesi bile iyi bir şanstı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O zaman her onlerıne gelen kameraya yenecegımızden emınız dıye konusmayacaklar Madem bır soz soyledıler arkdasında dursunlar Ama mactan once herkes ahkam kesıyordu Yenecegız,Bundan emınız vs.. Acıkcası 1 puan benı hıc tatmın etmedı ve benım gıbı dusunen bınlerce kısı olduguna emınım | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım bizim tepkimiz puana değil oynanan mahkum,etkisiz oyuna.iyi oyna yenil razıyım kendi adıma.. sezon başı hucüm oynayacaz çok gol atacaz diyosun trabzon maçı yarım pozisyon yok kaleye şut yok..sen kabul edebilirsin ama ben kabul edemem bu rezilliği..Beşiktaş,trabzonu yenebilirdi.5 maç yapsak 4ünü biz kazanırız,neden bu korkak futbol?bunu hazmedemiyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
iyide bu ve buna benzer sozleri her zaman duyuyoruz aman sabredelim aman zaman verelim ertugrul iyi bir hoca duzelecegiz iyi yerlere gelcegiz falanda filan zaten bunlari kendiside surekli diyor istedigimiz alamadik ama daha iyi olacagiz da zart zurt kardesim sen Besiktas takiminin hocasisin Besiktas hedefleri olan bir takimdir sen onu bu huviyetinden mahrum ediyrosun oynattigin kotu futbol ile. Illa her mac kazanacagiz diye bir kaide yok ama her zaman iyi futbol oynat atak futbol cesur futbol oynat boyle pisirk kisliksiz bir futbol ile avrupda iki uc tur atlar disli bir rakip gelirse 8 tane atar ligde de gene husran yasariz sabrinda bir siniri vardir tamam sana git demiyoruz ama takima ceki duzen ver guzel futbol oynat | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yapmayın arkadaşlar 1 puan iyi falan değil..Ertuğrulun oyun zekası noksanlığını ts çok iyi bu sene 1 puan iyidire yormamak lazım.Sadece şunu soruyorum öteki konudada yazdım yine soruyorum uğur çıkıp nobre girse boboda yanında oynasa bişeyler değişmezmiydi sizce ? nobre girince son 15-20 dk da beşiktaşın topu karşı alanda daha çok tuttuğunu göz ardı etmeden. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |