![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hayır asmak kesmek deil olay. ama kotuye kotu diyebilmeliyiz içimizde : ki Ertuğrul Sağlamda yanlışlarını görebilmeli. Herkes hata yapar. Geçen sezon da böyleydi. febeyle geseyle Beraberlik için çıkıyorduk sanki. aynı bu maçta olduğu gibi. futbolcuların o kadar emanet oynayışına rağmen : Ertuğrul Sağlam Nobre yi sokup Uğuru çıkarsaydı burda kimse eleştirmezdi. Hae bu adam kazanmak istiyor eywallah der geçerdi. bunu görmek istiyoruz sadece hemen bölünmelere getirmeyelim kimsenin böle bi düşüncesi olmamalı zaten. Geçen seneki kadromuzla ve hocamızla devam ettiğimiz için iyi başladık lige zaten diğer takımlara göre...
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birşeydaha var ;yukarıdaki bazı tipler ki sözüm onlara, sadece kötü netice de çıkıp ben dememişmiydim demiyor mu insanın kanı beynine çıkıyor..İyiyken hakkını vereceksin ki kötü olunca eleştiresin...Bu forumda bozgunculuk yapmayalım...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | savunmamizda ki oyuncularda olmasa kotu bir skor alirdik gecen seneden defansimizi duzelttik ama ileride gol atamiyoruz uguru cikarmaliydi bence bobo nobre olmaliydi ayrica batuhanada hic sans tanimiyorlar bu futbolcu pafta 80 kusur macta 220 gol atmis messi ronaldo bunlar hep genc yaslarda forma sansi yakaladilar bizde ise buyusun diyorlar hala pele 16 yasinda milli formayi giymisti
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar ertugrul hocayı eleştiriyorsunuz kotu futbol oynaddı dıe takım tek forvet oynadı dıe. bence tek forvet ya da cıft forvet oynayıp oynamamada deıl sorun. dun takımın ılerı uc elemanları cok kotuydu . delgado 1 tane isabetli pas atamadı,serdar her topu kaptırdı aydın sahada yok gıbıydı ,bobo da cabaladı bırazcık. yanı 3 forvette oynasaydık topu getırecek olan adamlar kotuydu yada gununde deıldı bence sorun orda. bir de trabzon cok bastırdı pres yaptı sahanın her yerınde bos alan bırakmadı.ertugrul hocada takımın kotu oynadıgını gordugunden 1 puana razı oldu cunku rısk alsa golu yedıgınde cıkaramayabılırız dıe dusunmus olmalı.sonucda deplasmanda 1 puanda fena deil die dusunuyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Senin gibi teknik direktör olmaz olsun Ertuğrul,korkak herif ya ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Gidip yüzüne söylesene... Peki kim teknk direktör olsun onuda bi söylesene....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Üslubuma ben karar veririm beyfendi siz dert etmeyin gider suratına da söylerim onu da dert etmeyin.hala futboldan gram çakmayan ertuğrulu savunmanız gerçekten futbol bilginizden $üphe etmemizi sağlıyor.hiç mi hayatınızda futbol oynadınız.ben 17 ya$ımda futbolun atak olduğunu en iyi savunmanın forvette ba$layacağını en iyi savunmanın hücum olduğunu bilirken ligin en iyi kadrosu en formda takımına sahip ertuğrul bey bilmiyorken hala siz ertuğrul hocanızı savunun.Yineliyorum es bu takımın teknik direktörü olamaz.iyi bir tdmiz olsa dün gece maç 3-4 olurdu bu kadar korkak oynanmaz KALEY BULAN $UTUMUZ yok ötesi var mı ya? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötü bir futbol sergiledik.Karşılığını da aldık... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |