![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şim dii gs maçında ve fb maçında gene ezik ezik top oynatacak beşiktaşa anadolu kulübü ya farklı malubiyet olmasın,gol yemeyelim atarsak bir tane kontra ataktan alırız 3 puan hesabı niç niç,boboyu çıkarıp nobreyi niye alıyosun ne taktiği bu anlamadım.ben maçın 10. dakikasında eğer gol yemessek bu maç 0-0 biter gol iyelim diye dua eder oldum 20.dakikalarda biz ilk golü yemeden oynayamayız bu şekilde bu düşünce ile .ya futbolcuların başında hoca olmasa dahi ilk 11 e çıkın oynayın deseler gene aynı şekilde oynarlar kodro çok iyi işte taktik olmayınca bir işe yaramıyor
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mücadele hoş güzelde kafa yapısı tuhaf hocanın,uefa maçında gene ilk yarı çift ön libero saçma sapan rakibimiz bizim çok altımızda bir takım,konya maçı gene aynı ,antalya maçında gene aynı 2 sıfırdan sonra risk aldıda öyle yendik bobo ile nasıl oynuyor nobre mutlaka risk alması lazım hoş güzel ts deplasmanı zor da alabileceğimiz bir maç tı
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
futbolu ne kadar bildiğini görüyorum benimle tartışman yanlış evt daha çok ekmek yemen lazım benimle futbol konuşmak için..daha konuşmayacam bu konuda herkes buralarda elbet konuşuruz lig uzun..saygılar | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | herkes uçmuş yine, ya beşiktaş son 5 yılın şampiyonu olup avrupa'yı titretiyordu da bu oyuna bu kadar ağır eleştiriler geliyor ya da ne istediğimizi bilmiyoruz, rakiplerin saçma sapan puan kaybettiği bnir haftada en zor delasmandan ne şişin ne de kebabın yanacağı bir skorla dönülmesi ideal bir sonuçtur, haftalık değil sezonluk düşünme mantığını isterseniz yerleştirelim artık şu beyinlerimize, fb ve gs'nin olmayacak puanlar kaybettiği bu haftayı en önmli rakibinizle deplasmanda berabere kalarak atlatılması önümüzdeki haftalar için bir artıdır, şahsen dünkü beraberlikten sonra "tamam bu haftada iki teknik adam ve futbolcuları da eleştirilmez, iyi bir geçiş yaptılar" diye düşünürken bugün trabzonspor cephesinden en ufak bir ses çıkmazken, onlar hallerinden memnunken, deplasman takımı olarak beşiktaş'ın teknik adamının bu kadar yoğun eleştirilere maruz kalmasının benim düşünceme göre izahı yoktur, bu tamamen geçmiş 5 yılın zihinlerdeki sabırsızlık katsayısını yükseltmesi ve faturasının da bıgünkü teknik ekibe çıkarılma psikolojisidir ve bu öyle tehlikeli bir duygudur ki beşiktaş'In önündeki 10 maçı üstüste kazanmasından sonra vasatın altı oyunla alacağı bir beraberlikten sonra da hortlayabilir, size tavsiyem; geçmişteki başarısızlıkların hatasını bu dönemki teknik ekip ve oyunculara çıkarmayın ve haftalık değil sezonluk mantaliteyle yarışma durumuna adapte olun... sözün özü bu hafta alınan deplasmandaki bu beraberlik ideal bir sonuçtur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Üslubuma ben karar veririm beyfendi siz dert etmeyin gider suratına da söylerim onu da dert etmeyin.hala futboldan gram çakmayan ertuğrulu savunmanız gerçekten futbol bilginizden $üphe etmemizi sağlıyor.hiç mi hayatınızda futbol oynadınız.ben 17 ya$ımda futbolun atak olduğunu en iyi savunmanın forvette ba$layacağını en iyi savunmanın hücum olduğunu bilirken ligin en iyi kadrosu en formda takımına sahip ertuğrul bey bilmiyorken hala siz ertuğrul hocanızı savunun.Yineliyorum es bu takımın teknik direktörü olamaz.iyi bir tdmiz olsa dün gece maç 3-4 olurdu bu kadar korkak oynanmaz KALEY BULAN $UTUMUZ yok ötesi var mı ya? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O zaman her onlerıne gelen kameraya yenecegımızden emınız dıye konusmayacaklar Madem bır soz soyledıler arkdasında dursunlar Ama mactan once herkes ahkam kesıyordu Yenecegız,Bundan emınız vs.. Acıkcası 1 puan benı hıc tatmın etmedı ve benım gıbı dusunen bınlerce kısı olduguna emınım | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |