![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yazdığım cümleden nasıl bir anlam çıkardın.. Çözmüş değilim.. : ) İyice özümseyerek baştan oku 2 cümlelik yazıyı.. Bak bakalım düşüncelerimizin yönü ne tarafa bakıyor ? Ha yine anlamazsan gel tek tek açıklıyim ben : ) Başka da birşey diyemicem : )
__________________ B Konu İbodaca tarafından (16-09-2008 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ben yanlışş anlamaşımm.Özürr ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | anlatmak istediğini çok iyi anlıyoruz ama böle tehdit eder gibi konuşmak haddimize değil ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkes baslıga takmıs kafayı ıcerıgıyle ılgılenen yokkk tabıkı serdar ozkanın en ıyı yerlere gelmesını ısterızzz ama bu kafa yapısıyla bıraz zor gıbı gozukuyor konuyu acarkende serdar ozkanın sadece trabzon macının degerlendırmesını yapmadımm bu uzun bır gozlem sonucu serdar ozkanı ben kıralıkende takıp eden bırıssıydımmm
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Topla çok oyalanıyor + ne bir olumlu ilerye dönük pasını nede bir ortasını gördüm Trabzon maçında.... Kendisini toparlaması lazım. Aynı şekilde Aydın da berbattı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eleştirilerinde haklısın ama üslup konusunda ağır kaçmışsın... Serdarda Aydında oldukça genç oyuncular ve onlarında hataları olacaktır... Bize düşen ise iyiyi iyiken değil kötü olduğunda da desteklemektir... Elbet oyuncularımızda hatalarını görüp daha fazla çalışacak ve takımımıza daha faydalı olmaya çalışacaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |