![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hatasız olur tabi defansımız sağolsun birde onların oyuncuları da yardım etti şutları gole çevirmeyince ki takım yenişemedi defans kelimenin anlamıyla süperdi... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | macın 86. dakıkasında trabzonun kazandıgı seluk un kullandıgı frıkıkte cok tırstım rustunun cepheden atılan toplardakı zaafından dolayı allahtan barajı gecemedı. artık rustuden gectıgını dusunuorum bana hatta takımda guwenemedıgım tek adam nedense bana gore takımın en zayıf halkası
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
O'nu sahiplenelim artık.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #7 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zapo nun büyük etkisi var Rüştü aynı Rüştü.
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| |
| | #9 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştü iyi kaleci ama tek kaleciyle bi takım olmaz bence hakanıda hazır bulundurmamız lazım hatta baze maçlarda oynaması lazım | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |