![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hay allah senden razı olsun ...dedıklerıne sonuna kadar katılıyorum...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | rustu bu sezon gayet basarılı ve hatasız oynuyor evet trabzon macında oyuna topu sokmadı pek ıyı degıldı ama olabılır
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zapo nun büyük etkisi var Rüştü aynı Rüştü.
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
zaten sadece bu maç için yorumladık. top fazla kaleye gelmedi defansımız saolsun. onun dışında top kurtarışları iyiydi tabiki gol olmadığına göre. ama topu oyuna sokmakta önemli bi kaleci için kanımca...
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Rüştü gelmiş 35 yaşına, 20 yaşındaykende topu oyuna sokamıyordu şimdide sokamıyor, değişen bir şey yok yanii...Bilmiyor muyduk sanki biz bunu...Rüştü'den Cordoba olmasını beklemeyelim...Kalecinin ilk işi gelen topları kurtarmaktır, topu alıp oyuna iyi sokabilmesi extra'ya girer, bu maalesef Rüştü'de yok, zaten Dünya'da kaç tane kaleci var böyle... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştü iyi kaleci ama tek kaleciyle bi takım olmaz bence hakanıda hazır bulundurmamız lazım hatta baze maçlarda oynaması lazım | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüştü tutar tutar ,öyle bir top yerki bütün takımın morali yerle bir olur...bu her zaman böyledir ,gecen senki porto maçını hatırlayın ,rüştü kendisini yan hakem zannetmişti yine...zaten fenerbahçe de oynadığı dönemde de en çok yaptığı hareketlerden biri de gol yedikten sonra anlamsızca elini havaya kaldırmak,bunu beşiktşta biraz daha geliştirip gol olmadan da ellerini havaya kaldırmaya başladı...neyse ben eleştirdikten sonra şimdi kesin birileri çıkar ben rüştüyü çoook eskılerden tanıyorum ,şöyledir böyledir der...ben burada başlık actığımda nerdeydı bu kadar eleştiri yapanlar merak ediyorum...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |