![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüştü tutar tutar ,öyle bir top yerki bütün takımın morali yerle bir olur...bu her zaman böyledir ,gecen senki porto maçını hatırlayın ,rüştü kendisini yan hakem zannetmişti yine...zaten fenerbahçe de oynadığı dönemde de en çok yaptığı hareketlerden biri de gol yedikten sonra anlamsızca elini havaya kaldırmak,bunu beşiktşta biraz daha geliştirip gol olmadan da ellerini havaya kaldırmaya başladı...neyse ben eleştirdikten sonra şimdi kesin birileri çıkar ben rüştüyü çoook eskılerden tanıyorum ,şöyledir böyledir der...ben burada başlık actığımda nerdeydı bu kadar eleştiri yapanlar merak ediyorum...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendini besiktasforum.da değil de ülkenin karanlık puslu vadisinde sanan, büyüğünü küçüğünü bilmeyen,saygısız,ancak arkadan konuşmaya cesareti olan şapşallardan çok korktuğum !. ağızlarının payını veremiyorum.. Çook korktum.çoook... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü üzerine düşen görevi yaptı. ama bence her maç sonrası olumlu veya olumsuz rüştünün gündeme gelmesi iyi değil diken üstünde hisseder adam kendini, bırakalımda yılların tecrübesi ile topunu oynasın.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | karetta2002 ve mamaty konu dışında çıkmadan yorum yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum zira birbirinizin kişiliklerine yaptıgınız saldırıları okumak eminim forumumuzun diger sakinleri açısından da hoş karşılanmayacaktır
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (16-09-2008 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |