![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyun hiç iyi değil. Böyle bir takıma karşı kendi sahamızda 4'lü savunma önünede 2 defansif orta saha olursa gol atmak ancak böyle ofsayttan olur. Biraz daha cesaretli oynamalıyız, güçlü rakiplere karşı bu sistem iyi ama farklı yenmemiz gereken maçlarda da bu kadarı olmaz. Zar zor atılan ve ne yazıkki haksız bir gol. Bir an önce yeni alternatifler bulunur umarım..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beklediğimden kötü bir futbol sergiledik yha.Zaten adamların 2 topu direkten döndü 2. maç bu kadar şanslı olamayabiliriz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu takım ne zaman iyi oynayacak ? Yine etkisiz ,yine silik ,yine sıkıcı bir Beşiktaş... Bu takım iyi oynamıyor, rakibe baskı kuramıyor, ve işin ilginç yanı rakip kim olursa olsun bu durum değişmiyor, Beşiktaş oyunu hep kendi yarı alanında kabul edip , hücumu 3-4 kişiye bırakıyor, haliyle gol pozisyonu ve gol gelmiyor. Şöyle yapması lazım böyle oynatması lazım demeyeceğim, ben bir teknik direktör değilim. Bunun cevabını , göreve geldiği günden beri zevk veren bir takım kuracağı vaadinde ısrar eden Ertuğrul Sağlam ve takımın kötü oyununu , hatta kötü giden herşeyi eleştiren herkesi Beşiktaş düşmanı ilan eden Yıldırım Demirören yönetimi bulsun. Ama bir taraftar olarak takımın görüntüsünü hiç iç açıcı bulmuyorum ve malesef bu oyuna güvenemiyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yok yah biz gol yemeden açılamıyorus. İnönü de 1-0 iyi bi skorda deil - 2 ekimdede baya kapanıcaz gibi geliyo bana... Methalist öle kolay bi rakip değilmiş Allah var...İşallah orda bi terslik olmaz.
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Korkak futbola devam, Yaşa Ertuğrul yaşa, Bizi de alıştıracaksın korkak futbola.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | farklı olabilirdi ama sağlık olsun kazanmasını yinede bildik tebrikler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | metalist gerçekten iyi takım kurmuş zaten liglerinde 3. sırada olmalarındanda belli zaten bu turu atlarız beşiktaş kolay kolay yenilmez sadece orta sahada oyunu 2 yönlü oynayacak oyuncu eksikliği yaşıyoruz.delgado böyle olunca çok zorlanıyor.uğurun acilen orta sahadan forvete yardımlarda bulunması lazım.defansımız taş gibi metalist başka bir türk takımıyla oynasaydı rahat 5 tane gol pozisyonu bulurdu...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu korkak futbolla Ertuğrul Hoca nasıl zevkli bir futbol izlettirmeyi düşünüyor merak ediyorum açıkçası. Maç 0-0 iken ikinci yarıya insan Bobo'yla başlar. Objektif olmak lazım bence.İLk yarıda adamalrın penaltısı yendi,attığımız golde açık ofsayttı.Deplasmnda 43.000 kişinin önünd emaç yapacağız.Benc eikimiz biraz zor gibi.Tabi ki Holosko faktörü devreye girecekir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maçın son 15 dakikasını seyrettim ve seyrettiğim bölümde Metalist tek kale oynuyordu.Ertuğrul Sağlam maçtan önce futbol ziyafeti sunacaz dedi ve okuduğum yorumlarda maç boyu kötü oynadığımız izlenimi aldım.Neden korkak oynatıyor bu takımı anlamış değilim.Hadi güçlü bir rakibe karşı oynarsın kabul ama Metalist gibi takıma karşıda bu oyun oynanmazki.Sanırım Ertuğrul Sağlam hala Kayserispor'u çalıştırdığını sanıyor.Son dakikalarda öldük öldük dirildik.Bu sistemde az gol atıp az yeriz.Ama büyük maçlarda işimiz zor.İnşallah Ertuğrul Sağlam bu sistemden vazgeçer.Rövanş maçına gelince.Bence orada daha rahat bir galibiyet alırız gibime geliyor.Rakip gol için saldıracak ve Holosko'ya gün doğacak.İnşallah deplasmandaki maçı da kazasız belasız atlatıp guruplara kalırız. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |