![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (18-09-2008 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | fark beklemio değildim açıkcası.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fark atilcak bir takimda degildi zaten baya iyi oynadilar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Everton 1-1 FC Metalist Kharkiv By Jonathan Stevenson ![]() </B> ![]() Andrew Johnson missed two penalties as Everton were held to a draw by nine-man Metalist Kharkiv in the Uefa Cup. Joleon Lescott's header put Everton ahead before Seweryn Gancarczyk was sent off for two bookings - the second dissent - after Lescott was impeded. Andrew Johnson missed the re-taken spot-kick before Metalist levelled when substitute Venans Zeze slotted home. Johnson blazed a late penalty over after Victor Anichebe had been fouled - which gecen sene uefa kupasi sonuclari
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Compétitions FC Metalist Kharkiv 2 - 3 Everton Feuille de match Retour: 3 - 4 (Agg) Infos match Stade: Metalist Stadium Affluence: 27,500 Coup d'envoi: 20:45 HEC Arbitre(s): Jouni Hyytia (Arbitre) Les Buts FC Metalist Kharkiv Everton Edmar Aparesida (21) Joleon Lescott (48) Hitcham Mahdoufi (52) James McFadden (72) Victor Anichebe (88
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (18-09-2008 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | burdanda goruyoruzki boru degil adamlar takim o yuzden aldigimiz sonuc gol yemeden kazanilmis bu galibiyet iyidir ikinci macta avantaj bizde olacak kazanmanin onemini anlayamayacagiz once bunu anlamamiz lazim
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında takım olarak geri yaslanmasak biras daha orta alanda baskı kursal metalist hemen panikliyordu ama biz bu baskıyı fazla kuramadık onlara top oynattırdık bu maç en az 3 - 4 gol olması gerekiyordu. Bence seriç güzel bir maç çıkardı eminim istikrar sağlanırsa her maç üstüne koyacak gibi gözüküyor agresif olması hosuma gitti bence seriç in üstünde durulmalı BOBO ya gelince en sevdiğim idolüm olan bir futbolcu ama Nobrenin YAptığı yıpratıcılık işini beceremiyor sadece bire birlerde etkili ne olursa olsun bence holosko nobre ikilisi her zaman banko oynamalı bobo 60-70 dk larda oyuna dahil edilmeli BObonun gücü belli sadece birasdaha kendisini zorlaması lazım o zaman hersey cok güzel olucak ben adım gibi eminim . . . Beşiktaşıma ukraynada başarılar . . . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Amaç kazanıp kazanmamak değil, sorun oynadığımız oyun, hücumda çoğalamamız, bu bir değil iki değil, her maç böyle, anlatmak istediğimiz bu bizim...Siz zamanla düzelir diyorsunuz ama ben o ışığı göremiyorum, kendinde diyorsun zaten Delgado oynamazsa bu sistem tutmaz, büyük sorunlar yaşarız diye, Delgado sürekliğili olan bir oyuncu değilki zaten, o zaman biz çoğu maçı böyle bitireceğiz, böyle kazanacağız, ama bugünkü gibi şans hep bizden yana olmayacak, hakem de tabii...Zaten ligimizde hakemlerimizi görüyoruz, bizden yana hiç değiller, puan kayıpları başlayabilir yanii!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü-serdar k.-i.toraman(sivok)-zapo-seriç-serdar ö.-cisse-uğur-tello-bobo(nobre)-holosko Bence bu kadroyla 4-1-3-2 oynarsak çok güzel bir karşılaşma izleyebiliriz . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |