![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu millet hala tek forvet diyor kardesim zaten 2 oynadik dun forveti holoskoyu sag cizgide goren oldumuda tek forvet tek forvet deyip duruyonuz millet iskembeden salliyor anca adamlarin buldugu 2 3 pozisyonda bu 2 li forvetin eseriydi zaten millet ya maci izlemeden yorum yaziyor yada sadece elestiri yapayimda ne olursa olsun diyerek yorum yaziyor dun nobre ve holosko ikilisi forvette oynadilar ben inatla 4 5 1 den yanayim bu sistem zamanla yerine oturacaktir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hala çift forvet oynasın diyenler var hey allahım,dünkü maçta ne oynadık biz?..ayrıca futbolu idrak etmekte zorlanan arkadaşlar için şu gerçeğin altını çizmek isterim, sorun sistem değildir, hangi sistemle oynarsanız oynayın önemli olan 11'i oluşturan oyuncuların performansıdır, bu oyuncuların sağlam defansif yapıyı oluşturabilip aynı zamanda da ilerii düşünebilmesidir, yani öyle çok bilmiş spor yazarlarının salladığı gibi maçlara çift forvetle başlanınca hücum sorunu ortadan kalkmıyor, modern sistemde ilerideki oyuncular yalancı forvetlerdir, onlar rakip savunmayı avuturken gerideki adamların işi bitirmeleri istenir, hem bu şekilde dafansif güvence de elinizde tutulmuş olur, ha bunu şu seviyede beşiktaş tam olarak gerçekleştiremiyor ama bir sistemde ısrarcı olunmalı, bugün sadece defansif olarak güvence veren takım bazı şeylerin oturması ve takım içi uyum-güven ilişkisinin sağlanmasıyla ofansif larak da zevk verecektir, buradan çıkarılacak sonuçla da dünkü sistemin haricinde sağlam'In diğer maçlard denediği sistemde ısrarcı olmasından yanayım ve bu düşüncesini istisnalar dışında değiştirmemesi gerektiğini düşünüyorum... Konu lepido tarafından (19-09-2008 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ordakı macta daha rahat oynayıp daha fazla gol buluruz adamlar gol atmak zorunda gerıde acık verıceklerdır mutlaka bu da bobo ve holoskoya yarar ben oradakı macın daha rahat gececegıne ınanıyorum | ||
| | |
| | #4 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar bilgili ve lucescu zamanında koltuğuma yaslanıp rahat rahat maç izlerdim ilk defa ve beşiktaş kurtuldu artık alır başını gider diyordum hay demez olaydım gene eski günlerine döndü beşiktaş hop oturup hop kalkıyoruz şu takıma bile zorlandıktan sonra gruptaki şampiyonlar liginden gelen takımlara ne yaparız bakalım inşallah herşeyin hayırlısı olur.
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
| | #6 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bardağın dolu tarafına da bakalım arkadaşlar.En azından yendik | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu oyunla biz onları orda nasıl eleriz bu düşündürüyor... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Dün ne oynadığımız belli değildi, diziliş 4-2-3-1 gibiydi ama Holosko'yu sağ kanatta göremedim hiç, aslında bu iyi bi gelişme ama sağ kanat bomboş kaldı bu sefer, kim oynayacaktı orda acaba, Uğur mu?Hoca gol yemekten korktu, bunu çok belli etti, korktuğu da başına gelebilirdi ama hem şans hem de hakem yanımızdaydı...Rövanşta daha rahat olacağımız bi gerçek, bu futbolla da oynasak turu geçeriz, zor gol atar onlar bize... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dün gece sistemimiz sanırım şöyleydi takım ofansa çıktığında 4-1-3-2 burda cisse tek ön libero oluyodu uğur sağ kanada doğru kaydı orta sahaya.holoskoda forvetete nobreye partnerlik etti.ancak takım defansa geçtiğinde holosko orta sahanın sağına uğur ise cissenin yanına ön liberoya geçti ancak işte burda bi gariplik hissettim bilmiyorum başka dikkat eden oldumu hem defans yapıp hem çift ön liberoyla oynadığımız dakikalarda orta saha acayip boş kaldı nedense karkivli futbolcular çok rahat geçti orta sahayı topa basması gereken cisse ve uğur bence bunu beceremedi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |