![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
neden guwenemıosun gecen sene basında oynadıgı futbolu unuttunuz sanırım hepımız sherıf macında yaptıklarını kayserı ıle ıcerd oynadıgımız macı lıwerpool macında rustu olsa farklı mı olacaktı bana gore rustunun yedıgı hatalı gol sayısı hakanınkınden fazladır tecrube olarak fazla olsa bıle hatta hakanın yan topları gecen sene basında superdı takı rustu sakatlıktan donup bırlıkte antremanlara cıkana kadar hakanıda kendıne benzettı yan toplarda artık hakanda kararsız kalıo cıkıp cıkmama konusunda
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Deivson Rogerio Da Silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aynen katılıyorum...İnşallah oynar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü insallah g.antep macına yetisir . . . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | rştü dışında diğerleri oynar bence ama tek forvet bize yaramadı bence delgadoyla holoskoyu kestılermı hiç bişey yapamıyo takım özellikle delgado eski delgado oluyo
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çabuk geçer inş.bu senede sakatlıklarla uğraşmayalımda
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ciddi bi sakatlık yoktu gördüğüm kadarıyla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü kesin olarak oynamayacak Gaziantepspor maçında. Tello yetişecek galiba. Antep'te ise golcü Beto'nun oynaması çok zormuş sakatlığı ciddi onunda, onlarda ayrıca Deumi ve Mehmet Yozgatlı kart cezalısıydı zaten. Yani ibre yinede lehimizde görünüyor maç öncesi..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Rüştü iyi gidiyordu aslında, sakatlanmasa çok iyi olurdu...Hakan'da bulduğu şansı iyi değerlendirmeli Antep maçında, önündeki savunmada iyi, geçen seneki gibi değil, abuk sabuk hatalar yapmaz umarım...Diğer sakatlıklar fazla etkilemez bizi zaten, alternatifleri var... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |