![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adını duyamadım fazla ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzülmez çok iyiydi dediği gibi fırsat verildi ve kendini gösterdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Seric e şans verse daha ii olurdu
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ibrahim Uzulmez'in ne yazikki son kullanma tarihi gecmistir arkadaslar... Eski kaptanimizin en onemli ozelligi mucadele gucu ve hiziydi... Bu iki ozelligi sayesinde yillardir Besiktasimizda ekmek parasini kazandi ama artik ne yazikki bu ozeliklerini yasi nedeniyle kaybetti... Arkasina adam kaptiracagim, yakaliyamiyacagim diye o kadar korkuyorki, rakip oyuncuyla teke tek ken ona sirtini donup (depar aticak ya kendi kalesine dogru) defans yapmaya calisiyorki boyle defansi hali sahada bile yapmazlar... Tamamen karsisindaki oyuncuya konsentre oluyor, topa konsantre olucugana ve hem kendini komik durumlara dusruyor hemde yanindeki defans oyuncularini zor durumda birakiyor... Ofense katkisi tam bir "Sifir"... Ne adam gecebiliyor, ne orta yapabiliyor, ne adam gibi pas atabiliyor... Zamanimizin futbolunda iki yan bekte kulvarini hem defansif hem ofansif yonde kullanmasi sart... Bence en dusundurucu sey, muhtemelen son yilini oyniyan ve takima saga icinde hic bir sey katmayan bir oyuncuyu neden hala oynattigimizdir... Ben sahsen eski kaptanimiza verilen bu zamani genc oyunculara vererek yada yeni veryasyonlar yaprak (Tello sol bek, aydin sol acik gibi) denememiz gerektigini dusunuyorum... Bana gore Ibrahim Uzulmezin saga icinde gecirdigi her dakika Besiktasimiz icin bir kayiptir... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |